Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Mignolet a Ligue 1-ben köthet ki! – sajtóhír

Het Belang van Limburg értesülései szerint a Jürgen Klopp által irányított Liverpool belga kapusát, nevezetesen Simon Mignolet-t a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Nice szeretné szerződtetni a januári transzfer időszak folyamán…

A belga napilap információi alapján a Nice menedzsere, Patrick Vieira nem teljesen elégedett két jelenlegi kapusával, ezért a januárban új hálóőrt csábítana csapatához. Ahogy már említettük, ez a bizonyos valaki a Liverpool belga portása, Simon Mignolet lehet, aki éveken át volt a Liverpool első számú kapus, ám idővel a kispadra szorult.

Simon Mignolet már 2010 nyara óta véd Angliában, 2010-2013-ig a Sunderland kapuját védhette, majd innen került jelenlegi csapatához, azaz a Liverpoolhoz. A belga portás minden túlzás nélkül 2013 és 2018 között gyakorlatilag kirobbanthatatlannak számított a vörösök kezdőjéből, de ezen időszak alatt a szurkolók jó néhány kritikával illették. Természetesen ez köszönhető volt annak is, hogy éveken át nem volt különösebb riválisa, majd jött Loris Karius és kiszorította a kezdőből, Allison Becker személye mellett pedig gyakorlatilag semmi esélyes sincsen arra, hogy ismét ő legyen az első számú kapus. Mignolet ez idáig minden frontot egybe véve 203 mérkőzésen védte a Liverpool kapuját, ezeken 237 találatot kapott, összesen pedig 66 találkozón maradt érintetlen a hálója.