Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Összeültek a Barca és az Atletico vezetői Griezmann kapcsán

Joao Felix az Atletico Madrid játékosa lesz, már pedig ők csak akkor engedhetik meg maguknak a portugál leigazolását, ha eladják Griezmannt – épp ezért felpörgetik a tárgyalásokat.

Kép: AS.com

Az általában jól értesült francia L’Equipe információi szerint nem rég meetinget tartottak a Barcelona és az Atletico Madrid képviselői, amin Antione Griezmann átigazolása volt a téma. Egy ideje harcolt ugyanis már érte a PSG és a Barcelona, de a tárgyalások egyik fél esetében sem haladtak túl jól. Az Atleticónak most már nagyon is érdeke, hogy még a nyáron pénzt lásson Griezmann eladásából, így lendületet adtak a folyamatnak: új ajánlatot vázoltak fel a Barcelonának.

A vételárat levinnék 200 millió euróról 120 millióra, valamint bevonnának még egy játékost az üzletbe: mivel Juanfran és még sok más ember hiányában nincs jobbhátvédje a fővárosi csapatnak, Nelson Semedo kerülhetne át hozzájuk. Ő amúgy is célpontja volt az Atletinek, de túlságosan drágának tűnt, így inkább a Napoli védőjét kezdték el megkörnyékezni.

A francia lap azt is írta, hogy a játékossal való megegyezés már a jövő hétig is megtörténhet – onnantól már csak a klubokon lesz a sor, hogy megállapodjanak.