Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Thiago Silva még szeretne egyszer Messivel együtt játszani

A Paris Saint-Germain csapatkapitányának, Thiago Silvának a szezon végén jár le a szerződése, és most elhintette, hogy szívesen játszana együtt még Lionel Messivel. 

Forrás: AS

Thiago Silva kontraktusa le fog járni a nyáron, és nem úgy tűnik jelenleg, hogy meg fogják hosszabbítani. A brazil védő ügynöke szerint még nem dőlt el, hogy mi lesz a jövőjével, de a játékosnak lenne még egy kívánsága, mielőtt visszavonul a profi labdarúgástól, és ez pedig az, hogy együtt játsszon Lionel Messivel.

“Thiago nagyon örülne, ha Párizsban maradhatna, de ez nem rajta múlik. Ha nem hosszabbít, akkor tényleg bármi megtörténhet még. Az AC Milan nagyon érdeklődik utána, de nem vettük még fel velük a kapcsolatot. Más csapatokkal is kapcsolatban vagyunk, de még nem kezdtük meg a tárgyalásokat.”

– nyilatkozta Paul Tonietto, a játékos ügynöke.

Habár a Barcelona még nem lépett kapcsolatba Silvával, nem lenne lehetetlen az üzlet, hiszen a védő ingyen igazolhatna a katalán együttesbe.

Thiago Silva 2012-ben igazolt a PSG-be az AC Milan csapatából, 42 millió euróért. Azóta 310 mérkőzésen lépett pályára a párizsi klub színeiben, és 17 gólt is szerzett.