Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csatárt adna régóta vágyott kiszemeltjéért a Barcelona – sajtóhír

Az aktuális sajtóértesülések szerint a Barcelona odaadná múlt nyáron megvásárolt támadóját a régóta kiszemelt argentin gólfelelősért cserébe…

Az olasz La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Barcelona együttese átengedné és az Inter javára a világbajnok Antoine Griezmann játékjogát a hosszú ideje kiszemelt Lautaro Martinez szolgálataiért cserébe.

Az elmúlt hetekben a katalán sajtó arról számolt be, hogy a Barca mindenképpen el szeretné adni a 29 éves francia támadót, mert nem elégedettek vele, és azok után, hogy múlt nyáron 120 millió eurót fizettek érte a rivális Atlético Madridnak, idén 100 millió euró ellenében is túladnának rajta. Griezmann képtelen volt akkora vezetőszerepet betölteni a katalánoknál, mint korábban tette a fővárosi egylet színeiben. Természetesen ez azért törvényszerű volt, de a jelek szerint korántsem makulátlan a közös munka a vezetőség és a játékos közt, ezzel együtt is jókora meglepetésnek számítana, ha egy év után máris túladnának rajta.

A 22 éves argentin támadó viszont már régóta a katalán óriás kiszemeltjei közé tartozott, azonban sem múlt nyáron, sem pedig januárban nem tudtak megállapodni a milánói klubbal az átigazolásáról, kénytelenek lesznek ismét akcióba lépni érte. Martínez minden sorozatot figyelembe véve 16 találatot szerzett az idei szezonban az Inter színeiben, azok után, hogy az első európai szezonjában 9 gólig jutott. A tehetséges csatár az Inter előtt nevelőcsapatában, az argentin Racing Club színeiben tevékenykedett, 2018-as debütálása óta pedig 17 mérkőzésen 9 gólt szerzett az argentin válogatottban.