Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: nem kevés prémiumot tehetnek zsebre a játékosok, ha mindkét címet begyűjtik

A klub elnöke ajánlotta fel ezt a játékosok számára, akiket ezzel kompenzálna a koronavírus miatti fizetés megvonás végett.


A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez plusz prémiumot ajánlott fel a játékosok számára, ha megnyerik a spanyol bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is, legalábbis a Marca értesülései szerint. A Királyi gárdához közel álló sportnapilap szerkesztősége úgy tudja, hogy fejenként 720 ezer euró ütheti a játékosok markát amennyiben ez összejön.

Az elnöki feltétel teljesítése esetén így kompenzálnák a játékosok anyagi veszteségeit, amelyeket a koronavírus-járvány egyik következményeként szenvedtek el azzal, hogy lemondtak fizetésük egy részéről.

A Real Madrid a Covid-19 miatt szünetelő La Ligában 27 forduló után a második helyen áll, két ponttal lemaradva a címvédő Barcelona mögött. A Bajnokok Ligájában a legjobb tizenhat között a Manchester City otthonába látogatnak majd a Királyiak, ahová 2-1-es hátránnyal utaznak, így nagy tettet hajtanának végre, amennyiben kiejtenék a manchesterieket.