Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Borussia Dortmund: „Hiszünk magunkban, meglehet az elődöntő”

A hajrára fordulva sikerült tegnap az egyenlítés a Borussia Dortmundnak, végül mégis a Manchester City nyerte meg a két együttes tegnapi, Bajnokok Ligája negyeddöntős párharcának első meccsét.

Kevin de Bruyne még az első félidőben szerzett vezetést a Manchester City számára, és Marco Reus-nak csak 84. percben sikerült egyenlítenie. Ám a dortmundi öröm nem lehetett végül teljes az idegenben szerzett gól miatt: Foden kicsikarta a győzelmet az angolok számára a 90. percben.

A lefújást követően történtek érdekes dolgok, de természetesen sor került a szokásos sajtótájékoztatókra is. A Dortmund decemberben, ideiglenes jelleggel kinevezett vezetőedzője, Edin Terzic lelkesen nyilatkozott. A horvát származású szakember optimista a visszavágót illetően:

„Örülünk a teljesítményünknek, ha a City elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőről beszélünk. Jól játszottunk, de csalódottak vagyunk, hogy azt a gólt az utolsó percekben bekaptuk. A City éppen annyi gólt tudott ellenünk szerezni, mint a ‘Gladbach ellen, pedig felkészültünk, de nem tudtuk kivédekezni. Fáj, ha a döntetlen helyett veszítesz, de annyi pozitív dolog van még így is. A visszavágó nyolc nap múlva lesz, a City mindig ugyanúgy játszik, a játékelveik nem változnak, így újra megtalálhatjuk a módját, hogy veszélyesek legyünk. Most hiszünk magunkban, hogy bejuthatunk az elődöntőbe.”

– fogadkozott a tapasztalatlan Terzic mester.