Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Pochettino marasztalja Mbappét, pesszimista Messiék miatt

Mozgalmas nyár elé néz az ismét Bajnokok Ligája elődöntőbe jutott Paris Saint Germain. A francia klub vezetőedzője, Mauricio Pochettino ezzel persze tisztában van, de igyekszik reálisan tekinteni a jövő felé.

Napok óta intenzíven cikkezik a világsajtó Neymar sorsát illetően. Állítólag az FC Barcelona is sok mindent megtenne a brazil szélső visszacsábításáért, de a vezetőség is igyekszik nyomás alá helyezni őt. Eközben Kylian Mbappé is szintlépés előtt állhat azzal, hogy egy valóban legendás klubhoz kerülhessen: a Real Madridnál állítólag benne látják a következő tíz év vezérét.

Persze érkezőkről is szólnak a pletykák: Sergio Ramos (Real) és Lionel Messi (Barca) helyzete is bizonytalan a saját klubjánál, lévén mindkettejük szerződése lejáróban van. És nem túl sok klub tudná megadni a kért/követelt feltételeket az egyik, vagy akár mind a kettő veterán sztárnak.

Pochettino mester tegnap nyilatkozott a fenti témákról:

„Minden erőmmel harcolni fogok azért, hogy Kylian itt maradjon a PSG-ben. A klub mindent megtesz Neymar és Mbappé megtartása érdekében. Ugyanolyan optimista vagyok mindkettőjük maradása miatt. Óriási az elkötelezettségük. Sergio Ramos? Nem szeretek olyan játékosokról beszélni, akik nincsenek a csapatomban. Sok a pletyka. Biztosan kiderült az is, hogy mi fog történni Leo Messi szerződésével a jövőben.”

– elmélkedett a PSG argentin edzője.