Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: A klubnak és Sergio Ramosnak még 100 napja maradt!

A blancók csapatkapitánya továbbra sem írta alá új kontraktusát a klubbal, pedig egyre vészesebben közeleg június 30-a (…)

(…) Sergio Ramosnak pedig kerek 100 nap múlva lejár a szerződése a Real Madridnál, amelynek értelmében szabadon igazolhatóvá válik.

Sokan, sokféleképpen találgattak már a világ -és Európa-bajnok középhátvéd jövőjét illetően, aki valóban nem kapkodja el döntését. Persze miért is tenné, a szezon véghajrája előtt például megint egy sérülés hátráltatja Ramost, őt ismerve pedig a legfontosabb most az, hogy újra 100%-osan állhasson csapata rendelkezésére.

A Real ügyekben jártas Marca sportnapilap szerint Ramos hiába köthetett amolyan szóbeli megállapodást a klubbal, hogy a felek nem sürgetik egymást, megvárják a megfelelő időpontot a tárgyalásokhoz; az idő most már inkább Ramos ellen dolgozik, mint mellette.

A Marca szerint Florentino Pérezék is szeretnék lassan tudni, hogy az új idényre számíthatnak-e a csapat egyik, ha nem a legfontosabb játékosára, kapitányára.

Sergio Ramos egyébként az elmúlt hétvégéhez érve röviden és lényegre törően annyit mondott, hogy nincsenek tárgyalásban a klubbal, már csak azért sem, mert ő is ott szeretne lenni az ilyen alkalmakon.