Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási körkép – A nap legfontosabb hírei – Május 19.

Üdvözöljük minden kedves Olvasónkat! A Fociclub.hu csapata minden nap, a nyári átigazolási időszak végéig a legfrissebb és legfontosabb transzferhírekkel és pletykákkal vár, hogy mindig naprakész maradj a játékoskeringőkkel kapcsolatban! Tarts velünk minden este Átigazolási körképünkkel, ahol összegyűjtjük neked a nap addigi híreit, de cikkünk 19:00 és 20:30 között is folyamatosan frissül kollégáink jóvoltából. Ha velünk tartasz, akkor nem maradsz le semmiről!

Real Madrid: A hírek szerint Florentino Perez elnök nyári nagytakarítást akar végezni, és több játékosától is megszabadulna. Bővebben ITT!

Barcelona: Úgy tűnik, hogy a katalán gárda kiszállt az Erling Haalandért folyó harcból, mivel egyszerűen nem tudnák kifizetni. Bővebben ITT!

A katalán klub elnöke, Joan Laporta állítólag már felvette a kapcsolatot Hansi Flickkel, hogy ő legyen a Barcelona új vezetőedzője. Bővebben ITT!

Atlético Madrid: Katalán sajtóhírek szerint a fővárosiak meglepő cserére készülnek: visszaszeretnék kapni a Barcelonától Antoine Griezmannt, akiért Joao Felix játékjogát adná. Bővebben ITT!

Manchester City: Az angol bajnok menedzsere, Pep Guardiola elmondta a véleményét arról, hogy Harry Kane valóban klubot vált-e. Bővebben ITT!

Manchester United: A legfrissebb hírek szerint a Vörös Ördögök a Southampton gólvágóját, Danny Ingset csábítanák át magukhoz. Bővebben ITT!

Állítólag hatalmas az érdeklődés az MU kapusa, Dean Henderson iránt. Bővebben ITT!

Chelsea: A nem túl hiteles napilapnak számító The Sun szerint a Manchester United mellett a Chelsea szintén szeretné leigazolni a BVB ászát, az ifjú Jadon Sanchót. Bővebben ITT!

Leicester: Angol sajtóértesülések szerint a Leicester City szeretné soraiban tudni a Lille OSC fiatal középpályását, Boubakary Soumarét. Bővebben ITT!

AC Milan: Megbízható olasz információk szerint a Közel-Keletről kapott visszautasíthatatlan (?) ajánlatot a milánóiak játékosa, Hakan Calhanoglu. Bővebben ITT!

AS Roma: José Mourinho állítólag mindenképpen le szeretné igazolni a Napoli védőjét, Nikola Maksimovicsot. Bővebben ITT!

RB Leipzig: HIVATALOS! A német csapat 2026-ig szerződést hosszabbított Szoboszlai Dominikkal, a magyar válogatott középpályásával. Bővebben ITT!

Hertha BSC: HIVATALOS! A Real Madrid és a Juventus korábbi labdarúgója, Sami Khedira bejelentette, hogy visszavonul a profi futballtól. Bővebben ITT!

Inter Miami: David Beckham csapata a spanyol Marca szerint Marcelót szeretné a csapatába csábítani. Bővebben ITT!

Atlanta United: HIVATALOS! Az MLS-ben szereplő együttes bejelentette, hogy felbontotta rutinos támadója, Lisandro López szerződését. Bővebben ITT!

Ahogy minden nyári transzferidőszak, úgy a mostani is biztos nagy meglepetéseket tartogat. Létrejöhetnek a már borítékolható üzletek, amelyekre mindenki vár, vagy éppen csalódhatnak a szurkolók egy-egy nem teljesült átigazolás miatt. Az új, 2021/22-es szezon előtt sok topcsapatnak fontos lesz, hogy megerősítsék a keretüket vagy éppen feltornázzák a pandémia által megtépázott pénzügyi helyzetüket, mindemellett pedig ott vannak azok a jó eredményt elért kisebb klubok is, amelyek a következő szezonban is jól szeretnének szerepelni, ezért fontos, hogy jól pozícionálják magukat az átigazolási időszakban. Cikkünk második felében “felrajzoljuk”, az öt legerősebb bajnokság élcsapatainak átigazolási térképét. Ki, honnan, hova és mennyiért szerződött!? Listánk minden nap frissül, egészen az átigazolási szezon végéig.

Arsenal:

Érkezők: –

Távozók: David Luiz (Lejáró szerződés – klub nélküli).

Chelsea:

Érkezők: –

Távozók: Olivier Giroud (Lejáró szerződés – klub nélküli), Marco van Ginkel (Lejáró szerződés – klub nélküli), Willy Caballero (Lejáró szerződés – klub nélküli).

Everton:

Érkezők: –

Távozók: Theo Walcott (Southampton – ingyen), Muhamed Besic (Lejáró szerződés – klub nélküli).

Leicester City:

Érkezők: –

Távozók: –

Liverpool:

Érkezők: –

Távozók: –

Manchester City:

Érkezők: Kayky (Fluminense – 10 millió).

Távozók: Angelino (RB Leipzig – 18 millió), Kun Agüero (Lejáró szerződés – klub nélküli).

Manchester United:

Érkezők: –

Távozók: Sergio Romero (Lejáró szerződés – klub nélküli).

Tottenham:

Érkezők: –

Távozók: –

FC Barcelona

Érkezők: –

Távozók: –

Real Madrid:

Érkezők: –

Távozók: –

Atlético Madrid:

Érkezők: –

Távozók: –

Sevilla:

Érkezők: –

Távozók: –

Real Sociedad:

Érkezők: –

Távozók: –

Real Betis:

Érkezők: –

Távozók: –

Villarreal:

Érkezők: –

Távozók: –

Inter:

Érkezők: Matteo Darmian (Parma – 2,5 millió).

Távozók: Matteo Politano (Napoli – 19 millió), Antonio Candreva (Sampdoria  – 2,5 millió).

Juventus:

Érkezők: Weston McKennie (Schalke 04 – 19,5 millió).

Távozók: Gianluigi Buffon (? – ingyen)

AC Milan:

Érkezők:  –

Távozók: –

AS Roma:

Érkezők: Roger Ibanez (Atalanta– 9 millió).

Távozók: –

Napoli:

Érkezők: Matteo Politano (Inter – 19 millió).

Távozók: –

Atalanta:

Érkezők: –

Távozók: Musa Barrow (Bologna – 14,5 millió), Roger Ibanez (AS Roma– 9 millió).

Lazio:

Érkezők: –

Távozók: –

Bayern München

Érkezők: Dayot Upamecano (RB Leipzig – 42,5 millió).
Távozók: David Alaba (? – ingyen), Jerome Boateng (? – ingyen), Javi Martínez (? – ingyen), Douglas Costa (? – ingyen).

Dortmund

Érkezők: –
Távozók: Jeremy Toljan (Sassuolo – 3,5 millió), Lukasz Piszczek (visszavonult).

RB Leipzig

Érkezők: Angelino (Manchester City – 18 millió), Josko Gvardiol (Dinamo Zagreb – 16 millió), Mohamed Simakan (Strasbourg – 15 millió), Benjamin Henrichs (Monaco – 15 millió), Brian Brobbey (Ajax – ingyen).
Távozók: Dayot Upamecano (Bayern München – 42,5 millió), Hannes Wolf (Mönchengladbach –  9,5 millió).

Leverkusen

Érkezők: –
Távozók: Lars Bender (visszavonult), Sven Bender (visszavonult).

PSG

Érkezők: –
Távozók: –

Marseille

Érkezők: –
Távozók: Maxime López (Sassuolo – 2 millió), Florian Thauvin (Tigres – ingyen), Valére Germain (? – ingyen).

Lyon

Érkezők: –
Távozók: –

Monaco

Érkezők: –
Távozók: Benjamin Henrichs (RB Leipzig – 15 millió).

* Átigazolási listánk nem tartalmazza azokat a kölcsönszerződéseket, melyek nem különösebben befolyásolják a klubok életét. Ezen kritérium alapján nem tüntetjük fel azokat a játékosokat, akik kölcsönből jöttek vissza, újból kölcsön lettek adva, vagy a klub kötelékébe tartoztak, de játékpercük alig volt. Kivétel, ha egy mellőzött játékosnak nagyobb neve van a piacon.

** A lista frissítve: 2021.05.19. (19:00)