Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea elképesztő ajánlatra készül a Dortmund ászáért – sajtóhír

Szigetországi sajtóértesülések szerint a Chelsea együttese ezen a nyáron is sokkolná a világot – legalább – egy bombaigazolással…

(Photo by Sascha Steinbach – Pool/Getty Images)

A 90min információi szerint a Chelsea vezetősége egy 150 millió fontos ajánlatot készül tenni a Borussia Dortmund kiválósága, Erling Haaland megszerzéséért cserébe.

Noha számtalan angol klub hosszú ideje érdeklődött iránta, a spanyol sajtó kitartott azon elképzelése mellett, hogy Haaland kizárólag a La Ligában képzeli el a folytatást, éppen ezért a közelmúltban azt állították, hogy a norvég támadó megegyezett a Real Madrid csapatával. A világ legerősebb bajnokságának tartott angol ligából a legfőbb kérőnek számító Manchester City mellett a Manchester United és a Chelsea is tárt karokkal várná a klubváltás előtt álló támadót.

Haaland másfél évvel ezelőtt, a 2020-as januári átigazolási időszakot megelőzően, mindössze 20 millió euró ellenében szerződött a Red Bull Salzburgtól a Dortmundhoz, azóta minden sorozatot figyelembe véve 59 meccsen 57-szer volt eredményes a csapat színeiben, az elmúlt kiírásban 41 találkozón 41 találat a mérlege. A tehetséges csatár a Bundesliga 2020-2021-es idényét 27 góllal fejezte be.