Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Világbajnok védővel erősítene az Inter! – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter együttese a legfrissebb sajtóértesülések szerint a Borussia Mönchengladbach védőjével, Mathias Ginterrel erősítené meg a keretét.

A Calcio Mercato legfrissebb beszámolója alapján az Inter együttese szemet vetett a Borussia Mönchenglabdach védőjére, Mathies Ginterre. A világbajnok futballista ugyanis továbbra sem hosszabbította meg szerződését a csapattal, így az idény végén ingyen távozhat, sőt januárban már megkezdheti a tárgyalásokat más együttesekkel is. Ezt szeretnék kihasználni a kék-feketék, akik így ingyen juthatnának egy minőségi védőhöz. A hírek szerint más csapatok is figyelemmel kísérik Ginter helyzetét, elsősorban a Premier Leaguet emlegetik vele kapcsolatban, ott pedig a Liverpool, valamint az “újgazdag” Newcastle United nevével lehet találkozni.

Ginter 2017 nyara óta erősíti a Gladbach csapatát, amelynek színeiben 155 mérkőzésen lépett pályára. Ezeken a találkozókon 10 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 27 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.