Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG középpályásával erősítene a Sevilla! – sajtóhír

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Sevilla együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint a PSG tehetséges középpályását, Edouard Michut szeretné leigazolni.

(Photo by John Berry/Getty Images )

A legfrissebb spanyol sajtóértesülések szerint a Sevilla sportigazgatója, Monchi újabb csiszolatlan gyémántot hozna el a Sevillához a francia élvonalból. A hírek alapján ugyanis a legújabb kiszemeltjük nem más, mint a PSG tehetsége, Edouard Michut. A 19 esztendős játékos idén januárban került fel a PSG felnőttei közé, ahol összesen 182 perc jutott neki a bizonyításra 7 mérkőzésen. A források szerint a Sevilla a jóval több játéklehetőség reményével szeretné meggyőzni a francia futballistát arról, hogy távozzon Párizsból, ahol minden bizonnyal a következő szezonban sem jutna a mostaninál jelentősebb szerephez. A beszámolók alapján Michut is gondolkozik a váltáson, ugyanis olyan helyen szeretne futballozni, ahol jóval nagyobb felelősség hárulna rá, mint a francia fővárosban.

Edouard Michut 2025 nyaráig köti aktuális szerződése a PSG-hez. Piaci értékét 3 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.