Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenalból igazolt az olasz abszolút újonc – HIVATALOS

A korábbi várakozásokkal összhangban, az olasz bajnokságban (Serie A) története első szezonjára készülő Monza csapata megszerezte az Arsenal spanyol védőjének játékjogát…

Az újonc Monza csapata vételi opcióval kölcsönvette a következő idényre Pablo Mari játékjogát az Arsenaltól, és a kiszivárgott híresztelések szerint jövő nyáron 5 millió euró ellenében szerezheti meg őt végleg.

A 28 éves spanyol hátvéd két évvel ezelőtt került az “ágyúsokhoz”, de nem sokat játszhatott a csapat színeiben, hiszen az előző két idényben együttesen 19 fellépésen jutott részfeladatokhoz. A legutóbbi kiírás második felét már Olaszországban töltötte, Pablo Mari az Udinese színeiben tavasszal 15 bajnokin hátvéd létére kétszer is eredményes tudott lenni.

Mint ismeretes, a Monza irányítását az AC Milan egykori nagyfőnökei, Silvio Berlusconi és Adriano Galliani három évvel ezelőtt vették át a harmadosztályban, ősztől azonban már a Serie A-ban versenyezhetnek, ahol a hírek szerint jelentősebb célokért szeretnének küzdeni, és láthatóan mindent meg is tesznek ennek érdekében.

Az újonc korábban már Andrea RanocchiaAlessio CragnoStefano SensiMatteo PessinaSamuele BirindelliGianluca CaprariFilippo Ranocchia és Marlon megszerzését jelentette be, továbbá Andrea Carboni is csatlakozott a csapat keretéhez. Holnapra pedig a Napolitól érkező támadót, Andrea Petagnát várják orvosi vizsgálatokra.