ápr 16, 503 nap ago

Ancelotti tagadja az angol sztár érkezését!

Ancelotti tagadja az angol sztár érkezését!

A korábbi pletykáktól eltérően, a francia Paris Saint-Germain vezetőedzője, Carlo Ancelotti szerint nem szerződik hozzájuk a nyártól Wayne Rooney.

A talján szakember a holnapi, Évian elleni kupa negyeddöntő előtti sajtótájékoztatón tagadta, hogy az angol támadó a következő szezontól őket erősítené, bár az anyagi része a dolognak nem okozna gondot a párizsiak számára.

„Wayne Rooney az egyik legjobb csatár a világon. Ám azt hiszem, hogy a leigazolása lehetetlen a PSG számára, hiszen ő egy igazi bálvány a Manchester United számára.” – dicsérte Rooney-t, Ancelotti mester.

Így hát hiába a minapi értesülés, miszerint a „Vörös Ördögök” tízese, a háttérbeszorulása miatt nyártól váltana, és a PSG-ben folytatná, ha még maga a vélt leendő edző sem hisz szerződtetésében.

Balogh József

Share "Ancelotti tagadja az angol sztár érkezését!" via

További cikkek
szept 1, 12 óra ago

BL résztvevő együtteshez szerződött Riise

BL résztvevő együtteshez szerződött RiiseA Liverpool ex-védője a Bajnokok Ligája csoportkörében érdekelt...

szept 1, 13 óra ago

C. Ronaldo börtönben Messi miatt?! – Újra beszólt az argentinnak!

C. Ronaldo börtönben Messi miatt?! – Újra beszólt az argentinnak!Bár már többször kinyilatkoztatásra került, hogy nincs igazi ellentét a Cristiano Ronaldo, és Lionel Messik között,...

szept 1, 13 óra ago

Hihetetlen emelés az ír legendától!

Hihetetlen emelés az ír legendától!Magyar idő szerint ma hajnalban Robbie Keane megmutatta, hogy miért is kellenek az európai sztárok az észak-amerikai profiligába.

szept 1, 21 óra ago

Két sztárja hagyta ott a Napolit

Két sztárja hagyta ott a NapolitA nyári átigazolási időszak során sok kubbal összeboronálták a Napoli két játékosát, akikkel már nem tervez az olasz csapat, most mindketten távoztak.

szept 1, 23 óra ago

Elképesztő ollózás a cseh csillagtól!

Elképesztő ollózás a cseh csillagtól!Úgy tűnik, hogy hiába osztottuk már ki a hétvége korábbi részében már a Hétvége legszebb gólja díjat. Ugyanis...

aug 31, 2 nap ago

Guardiola akart lenni Messiék kapitánya!

Guardiola akart lenni Messiék kapitánya!Egészen elképesztő állítással állt elő az argentin válogatott, és az FC Barcelona egykori mestere, César Luis Menotti. Az idős szakember...

aug 31, 2 nap ago

A hétvége gólja Portugáliában született!

A hétvége gólja Portugáliában született!Elképesztő légibalettel egybekötött gólt szerzett a Vraga támadója, Éder. Lesd, csodáld, a hétvégén ennél úgyse látsz már szebb találatot. Bár ha Gera Zoli…

aug 31, 2 nap ago

Rapid-tehetséget igazolt a Real Madrid

Rapid-tehetséget igazolt a Real MadridMeglepő transzferről számolt be az osztrák rekordbajnok, ugyanis a Bajnokok igája győztes Madridiak kölcsön vették középső védőjüket.

aug 30, 3 nap ago

Hivatalos: Agger távozik Liverpoolból

Hivatalos: Agger távozik LiverpoolbólAz FC Liverpool dán válogatott középső védője elhagyja Angliát, melgepő módon azonban nem egy top-klubbhoz írt alá, hanem haza tért.