ápr 16, 368 nap ago

Ancelotti tagadja az angol sztár érkezését!

Ancelotti tagadja az angol sztár érkezését!

A korábbi pletykáktól eltérően, a francia Paris Saint-Germain vezetőedzője, Carlo Ancelotti szerint nem szerződik hozzájuk a nyártól Wayne Rooney.

A talján szakember a holnapi, Évian elleni kupa negyeddöntő előtti sajtótájékoztatón tagadta, hogy az angol támadó a következő szezontól őket erősítené, bár az anyagi része a dolognak nem okozna gondot a párizsiak számára.

„Wayne Rooney az egyik legjobb csatár a világon. Ám azt hiszem, hogy a leigazolása lehetetlen a PSG számára, hiszen ő egy igazi bálvány a Manchester United számára.” – dicsérte Rooney-t, Ancelotti mester.

Így hát hiába a minapi értesülés, miszerint a „Vörös Ördögök” tízese, a háttérbeszorulása miatt nyártól váltana, és a PSG-ben folytatná, ha még maga a vélt leendő edző sem hisz szerződtetésében.

Balogh József

Share "Ancelotti tagadja az angol sztár érkezését!" via

További cikkek
ápr 19, 17 óra ago

Arsenal: Védelem nélkül maradnak Wengerék jövőre?!

Arsenal: Védelem nélkül maradnak Wengerék jövőre?!Komoly bajba kerülhet Arséne Wenger, ha nem sikerül valamire való játékosokat szerződtetnie a nyáron. A jelek szerint ugyanis több védő is távozhat a csapattól. ...

Elolvasom   Comments are off
ápr 18, 2 nap ago

Top10: A világ legértékesebb jobb oldali védői

Top10: A világ legértékesebb jobb oldali védőiA mérvadó német transfermarkt.de segítségével összeállítottunk egy tízes listát a világ jelenlegi legértékesebb jobb oldali védőiről.

Elolvasom   Comments are off
ápr 18, 2 nap ago

Megválasztották a legjobb duci focistákat! Nézd meg hányadik lett Puskás!

Megválasztották a legjobb duci focistákat! Nézd meg hányadik lett Puskás!Bár még manapság is elő-elő fordulnak mókásabb testalkattal bíró játékosok a pályákon, bizony a világ elitjét olyan atléták alkotják, mint Cristiano Ronaldo,...

Elolvasom   Comments are off
Google PageRank