Nyerő 5-ös - Fogadj kedvenc bajnokságaidra, és nyerj milliókat! Nyerő 5-ös - Fogadj kedvenc bajnokságaidra, és nyerj milliókat! Nyerő 5-ös - Fogadj kedvenc bajnokságaidra, és nyerj milliókat!
ápr 16, 591 nap ago

Ancelotti tagadja az angol sztár érkezését!

Ancelotti tagadja az angol sztár érkezését!

A korábbi pletykáktól eltérően, a francia Paris Saint-Germain vezetőedzője, Carlo Ancelotti szerint nem szerződik hozzájuk a nyártól Wayne Rooney.

A talján szakember a holnapi, Évian elleni kupa negyeddöntő előtti sajtótájékoztatón tagadta, hogy az angol támadó a következő szezontól őket erősítené, bár az anyagi része a dolognak nem okozna gondot a párizsiak számára.

„Wayne Rooney az egyik legjobb csatár a világon. Ám azt hiszem, hogy a leigazolása lehetetlen a PSG számára, hiszen ő egy igazi bálvány a Manchester United számára.” – dicsérte Rooney-t, Ancelotti mester.

Így hát hiába a minapi értesülés, miszerint a „Vörös Ördögök” tízese, a háttérbeszorulása miatt nyártól váltana, és a PSG-ben folytatná, ha még maga a vélt leendő edző sem hisz szerződtetésében.

Balogh József

Share "Ancelotti tagadja az angol sztár érkezését!" via

További cikkek
nov 28, 5 óra ago

Visszatér a pályára a Milan legendája

Visszatér a pályára a Milan legendájaA Lazio és a Milan kiváló bekkje 2013-ban a Montreal Impact játékosaként vonult vissza, azonban végül nem tudott nemet mondani korábbi védőtársa invitálására. A világbajnok játékos Indiában tér vissza a pályára.

nov 28, 10 óra ago

Alakulóban a 2014-es világválogatott

Alakulóban a 2014-es világválogatottA FIFA FIFPro január 12.-én fogja nyilvánosságra hozni az év álomcsapatát, amelyhez már a bő keret tagjainak nagy része ismert.

nov 28, 10 óra ago

Galatasaray: A csapat egykori játékosa lehet az új edző

Galatasaray: A csapat egykori játékosa lehet az új edzőBetelt a pohár, a Galatasaray vezetősége az Anderlecht elleni vereséget követően menesztette...

nov 28, 11 óra ago

Európa Liga: Íme a góllövőlista aktuális állása!

Európa Liga: Íme a góllövőlista aktuális állása!Egy mérkőzés kivételével bezárult az Európa Liga csoportküzdelmeinek ötödik fordulója...

nov 28, 12 óra ago

Már nem Prandelli a Galatasaray edzője!

Már nem Prandelli a Galatasaray edzője!Prandellinek még fél év sem jutott...

nov 28, 16 óra ago

EL: A Tottenham, Salzburg, Astra trió győzőtt, a Besiktas hoppon maradt – videóval

EL: A Tottenham, Salzburg, Astra trió győzőtt, a Besiktas hoppon maradt – videóvalAz Európa Liga küzdelmei az 5. fordulóval folytatódtak. A C és D csoportban is kialakultak a továbbjutó párok.

nov 28, 17 óra ago

EL: A kupasorozat gólját Villarrealban szerezték – videóval

EL: A kupasorozat gólját Villarrealban szerezték – videóvalVégletekig nyújtott izgalmak Helsinkiben; élvezetes, nyílt csata az El Madrigalban - négy gólos meccs Spanyolországban és Svájcban is. Maradtak még nyitott kérdések az A-és B-csoportban az utolsó körre is.

nov 28, 17 óra ago

EL: Továbbment az Inter, félbemaradt a PSV meccse – videóval

EL: Továbbment az Inter, félbemaradt a PSV meccse – videóvalAz Inter csapata egy győzelemmel biztosította a továbbjutást, míg a PSV kénytelen lesz holnap befejezni a meccsét.

nov 27, 1 nap ago

EL: Továbbjutott a Dinamo Kijev; a Young Boys még esélyes!

EL: Továbbjutott a Dinamo Kijev; a Young Boys még esélyes!Az 5. fordulóval folytatódtak az Európa Liga küzdelmei...