ápr 16, 554 nap ago

Ancelotti tagadja az angol sztár érkezését!

Ancelotti tagadja az angol sztár érkezését!

A korábbi pletykáktól eltérően, a francia Paris Saint-Germain vezetőedzője, Carlo Ancelotti szerint nem szerződik hozzájuk a nyártól Wayne Rooney.

A talján szakember a holnapi, Évian elleni kupa negyeddöntő előtti sajtótájékoztatón tagadta, hogy az angol támadó a következő szezontól őket erősítené, bár az anyagi része a dolognak nem okozna gondot a párizsiak számára.

„Wayne Rooney az egyik legjobb csatár a világon. Ám azt hiszem, hogy a leigazolása lehetetlen a PSG számára, hiszen ő egy igazi bálvány a Manchester United számára.” – dicsérte Rooney-t, Ancelotti mester.

Így hát hiába a minapi értesülés, miszerint a „Vörös Ördögök” tízese, a háttérbeszorulása miatt nyártól váltana, és a PSG-ben folytatná, ha még maga a vélt leendő edző sem hisz szerződtetésében.

Balogh József

Share "Ancelotti tagadja az angol sztár érkezését!" via

További cikkek
okt 21, 22 óra ago

Raúl nemet mondott a Realnak, irány Amerika

Raúl nemet mondott a Realnak, irány AmerikaÚgy fest, hogy véget ér a Raúl-saga, a korábbi 102-szeres spanyol válogatott támadó...

okt 21, 1 nap ago

Ancelotti: 100%, hogy Ronaldo nem megy a…

Ancelotti: 100%, hogy Ronaldo nem megy a…A Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti elhatárolódott attól, hogy csapatának legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo bármikor is elhagyja őket, ...

okt 20, 2 nap ago

Valahol Európában: Holland, belga, skót, svájci, és portugál bajnoki körkép

Valahol Európában: Holland, belga, skót, svájci, és portugál bajnoki körképMár az előző szezonok során is hódított népszerű összefoglaló, heti cikk-járatunk, a Valahol Európában...

okt 20, 2 nap ago

Tragédia a pályán! Belehalt a szaltóba, a csatár!

Tragédia a pályán! Belehalt a szaltóba, a csatár!Öt nappal azt követően, hogy egy végzetes gólöröm következtében megsérült a gerincvelője, vasárnap hajnalban elhunyt az indiai Peter Biaksangzuala.

okt 20, 2 nap ago

Aranylabda: Platini nem akarja, hogy Ronaldo, vagy Messi nyerjen

Aranylabda: Platini nem akarja, hogy Ronaldo, vagy Messi nyerjenA pártatlanság határát súrolja az UEFA elnökének, Michel Platininek a minap elárult véleménye, az egyre közeledő „Aranylabda-szezont” illetően.

okt 19, 3 nap ago

A jövő sztárjai: A 15 éves szerény reménység – “Az évszázad tehetsége!”

A jövő sztárjai: A 15 éves szerény reménység – “Az évszázad tehetsége!”A FociClub.hu új és egyedi sorozatában azokat a futbalistákat fogom Önöknek bemutatni, akik a jövőben az elithez tartozhatnak majd. Az én nevem Galeß, az első részben pedig az évszázad tehetsége érkezik Norvégiából.

okt 19, 3 nap ago

Videó: Íme, a legújabb gólöröm, a „Randy Orton”

Videó: Íme, a legújabb gólöröm, a „Randy Orton”A skót bajnokságban szereplő Dundee United két játékosa Gary Harkins, és Jim McAlister újszerű módon ünnepelte góljukat.

okt 19, 3 nap ago

Videó: Rogério Ceni 123!

Videó: Rogério Ceni 123!A történelem leggólerősebb hálóőre, Rogério Ceni ismét villant. A 41 esztendős brazil veterán most éppen a Bahia kapuját vette be,...

okt 18, 4 nap ago

Elhalasztották Dzsudzsákék meccsét

Elhalasztották Dzsudzsákék meccsétImmáron biztos, hogy kacska fordulót rendeznek az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-Liga) 10. fordulójában...