ápr 16, 493 nap ago

Ancelotti tagadja az angol sztár érkezését!

Ancelotti tagadja az angol sztár érkezését!

A korábbi pletykáktól eltérően, a francia Paris Saint-Germain vezetőedzője, Carlo Ancelotti szerint nem szerződik hozzájuk a nyártól Wayne Rooney.

A talján szakember a holnapi, Évian elleni kupa negyeddöntő előtti sajtótájékoztatón tagadta, hogy az angol támadó a következő szezontól őket erősítené, bár az anyagi része a dolognak nem okozna gondot a párizsiak számára.

„Wayne Rooney az egyik legjobb csatár a világon. Ám azt hiszem, hogy a leigazolása lehetetlen a PSG számára, hiszen ő egy igazi bálvány a Manchester United számára.” – dicsérte Rooney-t, Ancelotti mester.

Így hát hiába a minapi értesülés, miszerint a „Vörös Ördögök” tízese, a háttérbeszorulása miatt nyártól váltana, és a PSG-ben folytatná, ha még maga a vélt leendő edző sem hisz szerződtetésében.

Balogh József

Share "Ancelotti tagadja az angol sztár érkezését!" via

További cikkek
aug 22, 6 óra ago

Team USA: Howard befejezte, de…

Team USA: Howard befejezte, de…… egy esztendő múlva átgondolja döntését, miszerint látja-e még értelmét annak, hogy akkor már 36 esztendősen visszatérjen-e, az Egyesült Államok válogatottjába. Ugyanis...

aug 22, 8 óra ago

Európa Liga: megégett a Lyon – eredmények

Európa Liga: megégett a Lyon – eredményekAz Európa Liga esti meccsein több érdekes eredmény is született, de a Lyon-é a legfigyelemreméltóbb.

aug 22, 9 óra ago

Európa Liga: Leandro és Dzsudzsák csapata ikszelt, Cipruson szerzett előnyt a Tottenham – eredmények

Európa Liga: Leandro és Dzsudzsák csapata ikszelt, Cipruson szerzett előnyt a Tottenham – eredményekA két ciprusi - orosz párharc egyaránt döntetlenről folytatódik. A Legia a BL után az EL-ben is győzelemmel kezdett.

aug 21, 1 nap ago

Videó: Ide vinnék a volt Fradi-kedvencet!

Videó: Ide vinnék a volt Fradi-kedvencet!A hírek szerint a kanadai Vancouver Whitecaps együttese érdeklődik a Ferencvárostól méltatlan körülmények között eltávolított Julian Jenner felől.

aug 20, 2 nap ago

VB-döntő „visszavágó”: Óriási meglepetés az argentin keret!

VB-döntő „visszavágó”: Óriási meglepetés az argentin keret!Bár talán kissé túlzónak hangozhat a kijelentés, miszerint óriási meglepetés, de mindenképp érdekes észrevétel, hogy az argentin válogatott új mestere, nem változtatott elődje névsorán,...

aug 20, 2 nap ago

Di Maria mégsem Franciaországba megy?

Di Maria mégsem Franciaországba megy?Talán már a vége felé jár Angel Di Maria kálváriája. Új fordulatot vett az ő ügye, és a legújabb hírek szerint már nem a PSG, hanem Anglia lehet az új úti cél.

aug 19, 3 nap ago

Megegyezett a Barca a brazil játékossal

Megegyezett a Barca a brazil játékossalNéhány napja már téma Spanyolországban a hír: egy brazil védővel erősít a Barcelona.

aug 19, 3 nap ago

Itt az új brazil keret – VB-bűnbakok kidobva!

Itt az új brazil keret – VB-bűnbakok kidobva!A brazil válogatott régi-új szövetségi kapitánya, Dunga kihirdette csapata első keretét azóta, hogy ismét kinevezték posztjába. A korábban...

aug 19, 3 nap ago

Íme a valaha volt legdrágább labdarúgókból álló csapat

Íme a valaha volt legdrágább labdarúgókból álló csapatA goal.com eljátszott a számokkal és latba vetette posztonként a legdrágább igazolásokat, ebből pedig összeállította a futballtörténelem...