Ott vagyunk a háttérben! Támogatjuk a hazai sportot Ott vagyunk a háttérben! Támogatjuk a hazai sportot Ott vagyunk a háttérben! Támogatjuk a hazai sportot
ápr 16, 472 nap ago

Ancelotti tagadja az angol sztár érkezését!

Ancelotti tagadja az angol sztár érkezését!

A korábbi pletykáktól eltérően, a francia Paris Saint-Germain vezetőedzője, Carlo Ancelotti szerint nem szerződik hozzájuk a nyártól Wayne Rooney.

A talján szakember a holnapi, Évian elleni kupa negyeddöntő előtti sajtótájékoztatón tagadta, hogy az angol támadó a következő szezontól őket erősítené, bár az anyagi része a dolognak nem okozna gondot a párizsiak számára.

„Wayne Rooney az egyik legjobb csatár a világon. Ám azt hiszem, hogy a leigazolása lehetetlen a PSG számára, hiszen ő egy igazi bálvány a Manchester United számára.” – dicsérte Rooney-t, Ancelotti mester.

Így hát hiába a minapi értesülés, miszerint a „Vörös Ördögök” tízese, a háttérbeszorulása miatt nyártól váltana, és a PSG-ben folytatná, ha még maga a vélt leendő edző sem hisz szerződtetésében.

Balogh József

Share "Ancelotti tagadja az angol sztár érkezését!" via

További cikkek
aug 1, 23 óra ago

Európa Liga: Minden eredmény egy helyen

Európa Liga: Minden eredmény egy helyenA csütörtöki nap folyamán lejátszották a második számú európai kupasorozat az Európa Liga 3. selejtezőkörének odavágóit.

júl 31, 1 nap ago

EL-selejtező: Formalitássá vált a Diósgyőr visszavágója

EL-selejtező: Formalitássá vált a Diósgyőr visszavágójaNem sikerült az orosz vizsga, miután az FK Krasznodar kiütötte a miskolci csapatot a debreceni odavágón.

júl 31, 1 nap ago

U19-es EB: Német arany

U19-es EB: Német aranyMa este befejeződött az U19-es Európa bajnokság 2014-es kiírása. A döntőben szoros meccsen sikerült győzedelmeskednie Németországnak.

júl 31, 2 nap ago

Indul a világ legújabb pontvadászata

Indul a világ legújabb pontvadászataÚj alapokra helyezik a klubfutballt a világ egyik legnépesebb országában Indiában, ahol hamarosan...

júl 31, 2 nap ago

FIFA 15 botrány: Kimarad a világ egyik legerősebb bajnoksága!

FIFA 15 botrány: Kimarad a világ egyik legerősebb bajnoksága!Súlyos titokról rántotta le a leplet a minap, az Electronic Arts nevű videójátékkiadó. A cég szerint ugyanis kimarad a legújabb FIFA 15-ből a brazil Serie A. Így többek között olyan labdarúgókat...

júl 31, 2 nap ago

U19 Eb: jöhet a finálé!

U19 Eb: jöhet a finálé!Ma a végéhez érkezik a magyar szervezésű U19-es Európa bajnokság. Csak a döntő maradt, ahol a mutatott játék alapján valóban a két legjobb csap majd össze.

júl 31, 2 nap ago

Megvan David Trezegue új klubja – hivatalos

Megvan David Trezegue új klubja – hivatalosÚjabb klubcsapat és újabb bajnokság neve kerül David Trezeguet, a francia válogatottal...

júl 31, 2 nap ago

Cope Euroamericana: Kikapott a Fiorentina és az Atletico Madrid egyaránt – videóval

Cope Euroamericana: Kikapott a Fiorentina és az Atletico Madrid egyaránt – videóvalz éj leple alatt folytatódtak a 2014-es Copa Euroamericana küzdelmei és bizony nem sok babér termett az európai csapatoknak...

júl 31, 2 nap ago

EL-selejtező: Orosz vizsga előtt a Diósgyőr

EL-selejtező: Orosz vizsga előtt a DiósgyőrA DVSC után a miskolci alakulat is előnyt szerezne a nemzetközi kupa harmadik selejtezőkörében. A DVTK az orosz FK Krasznodar ellen lép pályára.