ápr 16, 373 nap ago

Ancelotti tagadja az angol sztár érkezését!

Ancelotti tagadja az angol sztár érkezését!

A korábbi pletykáktól eltérően, a francia Paris Saint-Germain vezetőedzője, Carlo Ancelotti szerint nem szerződik hozzájuk a nyártól Wayne Rooney.

A talján szakember a holnapi, Évian elleni kupa negyeddöntő előtti sajtótájékoztatón tagadta, hogy az angol támadó a következő szezontól őket erősítené, bár az anyagi része a dolognak nem okozna gondot a párizsiak számára.

„Wayne Rooney az egyik legjobb csatár a világon. Ám azt hiszem, hogy a leigazolása lehetetlen a PSG számára, hiszen ő egy igazi bálvány a Manchester United számára.” – dicsérte Rooney-t, Ancelotti mester.

Így hát hiába a minapi értesülés, miszerint a „Vörös Ördögök” tízese, a háttérbeszorulása miatt nyártól váltana, és a PSG-ben folytatná, ha még maga a vélt leendő edző sem hisz szerződtetésében.

Balogh József

Share "Ancelotti tagadja az angol sztár érkezését!" via

További cikkek
ápr 23, 19 óra ago

Barca: Alexis is a távozik? Megvan az úti cél!

Barca: Alexis is a távozik? Megvan az úti cél!Időről időre újabb nevek jelennek meg a sajtóban, mint lehetséges távozók az FC Barcelona keretéből. A kezdő alapemberektől kezdve, a fontos kiegészítőkön keresztül,...

Elolvasom   Comments are off
ápr 22, 2 nap ago

Lőtt sebbel szállították kórházba a Besiktas válogatott labdarúgóját

Lőtt sebbel szállították kórházba a Besiktas válogatott labdarúgójátKis híján az életébe került Gökhan Töre szabadnapja Törökországban.

Elolvasom   Comments are off
ápr 20, 4 nap ago

Videó: Messi, és Maradona együtt tengóztak! Láttad már?!

Videó: Messi, és Maradona együtt tengóztak! Láttad már?!Nem mai anyag, de azért mégiscsak Maradona, Tévez, és Messi vannak ott a parkettán! Vasárnapi ejtőzéshez kiváló szórakozás!

Elolvasom   Comments are off
Google PageRank