Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hivatalos: Megvan Antonie Griezmann új klubja

A regnáló spanyol bajnok Atletico Madrid hivatalos honlapján jelentette be a Real Sociedad francia válogatott labdarúgójának Antonie Griezmann-nak a szerződtetését.

Kép Forrása: sofoot.com

A 23 esztendős labdarúgó A Bayern München és az Everton kívánságlistáján is szerepelt, ám úgy fest a Matracosok tették a legjobb ajánlatot. Mint a klubok, mind pedig Griezmann és az Atletico sikeresen megállapodott a transzfer, illetve a szerződés részleteiben, így már csak az aláírás és az orvosi vizsgálat van vissza, mely ezen sorok olvasásakor már meg is lehet.

A hírek szerint piaci árának megfelelő, 30 millió euró körüli összegért válthat klubot a francia, más források 25 millióra teszik ezt az összeget, egy biztos, a madridi klub tulajdonosai jó mélyen a zsebbe nyúlhatnak.

Griezmann a Sociedad saját nevelésű játékosa, a felnőtt csapatban 2009-ben debütált az ifjú támadó, aki azóta 202 mérkőzésen lépett pályára, ez idő alatt pedig 52 gólt szerzett. A mögöttünk álló szezonban minden sorozatot figyelembe véve 50 mérkőzésen 20 gólt szerzett.

Arrow