Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Túladna világbajnokán az Arsenal

Csökkenhet az FC Arsenal német légiója, a támadósorból távozhat a több, mint 100-szoros válogatott futballista, akinek a jövője egyenlőre kérdőjel.

bleacherreport.com

Lukas Podolski két esztendő után maga mögött hagyhatja London városát. A német válogatott játékos a Világbajnokságon remek teljesítményt nyújtó Joel Campell visszatérése miatt vált felesleges láncszemmé Arsén Wenger együttesében. A Lengyelországban született Köln nevelés a ‘Bild’ szerint Törökországban, az Egyesült Államokban, Spanyolországban és Németországban is folytatthatja karrierjét, írja a német ‘Bild.’

A német sajtó egy konkrét érdeklődőről számolt be a Galatasaray személyében. A török klub újdonsült edzője, Cezare Prandelli éppen bevásárló körúton van, az Arsenal kezdőcsapatába be nem férő Podolski az egyik fő jelöltje.

Mindig is voltak megkeresések. Most néhány együttestők konkrét érdeklődés is mutatkozik, de Lukas jól érzi magát Londonban.” – mondta a ‘Bild’-nek a játékos ügynöke, Nassim Touihri.

Podolski legszebb éveit a Köln csapatában töltötte. Megfordult a Bayern Münchennél is, az Arsenal 2012-ben 12 millió euróért szerződtette.

Galeß