Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Kikapott a Benfica; meglepetést okozott a Monaco – videóval

Az egyik legkiegyenlítettebb négyes a C jelet viseli. A hercegség beli Monaco a német listavezetőt fogadta, míg a portugál Benfica az orosz Zenit ellen játszott.

kicker.de

A hazai csapat számított az esélyesebbnek az SL Benfica és a Zenit találkozása során. A vendégek azonban a korábbi Porto játékos, Hulk révén már a hatodik percben előnyre tettek szert. Nem sokkal később a hazaiak kapusát kiállították, tíz emberrel folytatta a Benfica. Az elsőf félidőben még egy gólt szerzett a Zenit, ezúttal Witsel volt eredményes.

A második félidő igen lagymatagra sikerült, összesen három kapura tartó lövést jegyeztek be a statistikusok e játékrészról. A Benfica nem tudott, a Zenit nem akart játszani, így kissé meglepetésszerzű eredmény született, örülhetnek az oroszok.

A német bajnokságot remekült kezdte a Bayer Leverkusen, míg a francia pontvadászatban utolsó előtti a Monaco. A legjobbjaikat a nyáron eladó Monaco tartani tudta a lépést a németekkel, akik sokat próbálkoztak az első félidőben, de nem találták el a kaput.

Majd a második félidőben Moutinho szerzett gólt. A Leverkusen próbálkozott, de ezúttal nem tudott gólt szerezni, így győzelemmel kezdte a sorozatot a Monaco.

Bajnokok Ligája C csoport:

SL Benfica – Zenit Szentpétervár: 0-2
Gólszerzők: Hulk 6. Witsel 22.
Benfica: Artur – Perreira, Luisao, Jardel, Eliseu – Salvio, Pérez, Samaras (Almeida 74.), Gaitán – Líma (Derley 74.), Talisca (Lopes 20.)
Zenit: Lodigin – Smolnikov (Anjukov 46.), Lombaerts, Garay, Crisito – Shatov, Garcia, Witsel – Danny – Hulk, Randon (Mogilevets 76.)
Kiállítva: Artur 18.

AS Monaco – Bayer 04 Leverkusen: 1-0
Gólszezők: Moutinho 61.
Monaco: Subasic – Fabinho, Carvalho, Reggi, Kurzawa – Kondogbia, Moutinho, Toulalan – Ferreiera, Berbatov, Oscampos (Silva 57.)
Leverkusen: Leno – Jedvaj (Donati 65.), Spahic, Toprak (Reinartz 74.), Boenisch – Bender (Drmic 76.), Castro – Bellarabi, Calhanoglu, Son – Kießling

 


Benfica vs Zenit Petersburg 0-2 All Goals… von chrolloxhisoka


Goal Joao Moutinho Monaco 1 – 0 Leverkusen von enteritainmentoffical

Galeß