Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Folytatta rossz sorozatát a Swansea

Tovább tart a Swansea pocsék sorozata, mely ezúttal a Stoke otthonában hagyta ott a három bajnoki pontot. Bár nem játszott alárendelt szerepet Monk csapata, a szerencse ezúttal is elpártolt mellőlük. Mindkét csapat a felsőházban tanyázik jelenleg.

Kép Forrása: theguardian.com

Stoke City – Swansea 2-1 (1-1)
G: Adam (43.-büntető), Walters (76.) ill. Bony (34.)

Az első félidőben büntetőpárbajt rendeztek a felek, előbb a 34. minutumban a vendégek jutottak tizenegyeshez, melyet Bony értékesített, azonban a kölcsönkenyér visszajárt, at első játékrész hajrájában Adam egalizálhatott. A játékszer sokkalta többet volt a walesi együttesnél, több ízben is durva szabálytalanság árán sikerült megállítani egy-egy támadást, ezt a lapok és a szabálytalanságok száma is tükrözi a statisztikákban.

A második játékrészben aztán fordult a kocka, eltűnt a Swansea mezőnyfölénye, sokkalta kiegyenlítettebbé vált a játék. Egyik kapu sem forgott túl sokszor veszélyben a kísérletek zöme kapu mellé ment, ám hazai részről elég volt egyetlen lövés, mely eltalálta a vaskereten belüli felületet. A 76. percben Walters fejjel vette be Fabianski portáját. Mint később kiderült a találat győzelmet, azaz három pontot ért. A Sotek ezzel feljött a felsőházba, míg a Swanse pocsék sorozata tovább tart. A walesi együttes 3 győzelemmel kezdte a bajnokságot, ám azóta öt forduló óta nyeretlen.

Arrow