Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gerrard bánja, hogy nem igazolt a Real Madridba!

A mai Liverpool – Real Madrid Bajnokok Ligája csoportmeccs apropóján a az angol együttes csapatkapitánya, Steven Gerrard meglepő nyilatkozatot adott, a riportereknek.

www.mirror.co.uk

Steven Gerrard ma már a Liverpool ikonjának, és veterán vezéregyéniségének számít, igazi klublegenda. Pedig évekkel ezelőtt sorban álltak érte a legnagyobb európai élcsapatok. Az előző évtized közepén pedig szinte biztos volt, hogy a rivális Chelsea együtteséhez szerződik, ám a szurkolók hathatós nyomása, és a jelentős liverpooli fizetésemelés maradásra bírta.

Gerrard azóta is az Anfield Roadon játszik, még úgyis, hogy nem csak a Chelsea, de néha még a Real Madrid is szemezett vele. Sőt, úgy tűnik, hogy a középpályásnak sem lett volna annyira ellenére, a „Királyiakhoz” szerződni.
„Volt néhány ajánlatom a karrierem során, hogy csatlakozzak a Real Madridhoz. Lehet, hogy sajnálom, hogy nem mentem oda, de annyira azért mégsem, mint hogy feladjam a szívem klubját, a Liverpoolt. Nem hiszem, hogy a Real félelemmel jön hozzánk, de biztosan megpróbáljuk sokkolni, vagy meglepni őket.” – vallott rendkívül őszintén, a volt angol válogatott sztár.

Balogh József