Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Raúl nemet mondott a Realnak, irány Amerika

Úgy fest, hogy véget ér a Raúl-saga, a korábbi 102-szeres spanyol válogatott támadó Az Egyesült Államokban folytathatja pályafutását, ahol nem csupán játékos, de a akadémiaigazgató is lesz. A hírek szerint a Real Madrid is ajánlatot tett egykori klasszisának, a támadó azonban a tengerentúli kalandot választotta.

Kép Forrása: enelareachica.com

A 37 esztendős támadó Marcos Sennával, egykori válogatott béli csapattársa, a Villareal korábbi kiválóságával játszhat egy csapatban. A liga neve NASL, avagy az MLS alatt futó, úgymond másodosztályú amerikai liga. Raúl a Neww York Cosmos csapatát erősítheti, mely a héten jelentheti be a támadó szerződtetését. Raúl tehát Backhem, Henry és a többiek nyomdokába lép, ráadásul szakmai munkát is vállal, ő lehet a klub akadémiájának irányítója.

A 37 éves ikon korábban több mint 500 alkalommal öltötte magára nevelőegyesülete a Real Madrid mezét, majd számkivetetté válása után a Schalke 04-ben rúgta a bőrt. Legutóbb az al-Szaddban szerepelt. Új együttesében a 2015-ös szezonban mutatkozhat be, unatkozi azonban nem fog, hiszen várja őt az akadémiai élet.

A hírek szerint a Real Madrid is ajánlatot tett egykori ikonjának, Raúl azonban nemet mondott a technikai igazgatói posztra.

Arrow