Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Balotelli: “Jönnek majd a gólok!”

Mario Balotelli Liverpoolba szerződése óta mindenki azt várja, mikor tudja végre megmutatni magát újra a világnak az olasz támadó. Az önbizalomhiányban nem szenvedő válogatott játékos szerint, ami késik, az nem múlik.

Kép forrása: 101greatgoals.com
Még sok ilyet! – gondolhatják Liverpoolban

A Liverpool  nyáron 20 millió euróért vette meg az AC Milan csapatától Balotellit, de talán a Mersey partján sem gondolták volna, hogy ilyen sokat kell várniuk, míg a fenegyereknek kikiáltott olasz válogatott csatár elkezdi törleszteni a vételárát. Eltelt az angol bajnokságból 11 forduló, és Mario kilenc mérkőzésen lépett pályára, de egyetlen gólt sem szerzett. Mindent összevetve két találatot számlál, de édeskevés ez egyolyan támadótól, akit azért szerződtettek, hogy pótolja az előző idényben 31 gólig jutó Luis Suárezt, aki immár a Barcelona játékosa. Telnek a hetek, és Balotelli mellett mintha elsuhanna az idei esztendő. Ám ő ezt nem így látja.

“A gólok jönni fognak. Ez olyasmi, aminek el kell jönnie, csak eddig nem sikerült. De érzem, hogy nemsokára eljön az én időm. Nem számít ki hisz bennem, amíg én hiszek magamban, és a barátaim, a családom mellettem állnak. Néhányan azt hiszik, hogy azért mert még nem rúgtam gólt, nem vagyok hasznára a csapatnak, és nem is vagyok jó játékos, de tévednek. Hamarosan bebizonyítom mindenkinek, hogy amiket rólam állítanak, az mind hazugság!”

Balotelli előtt rögtön vasárnap kora délután megnyílik az esély, hogy bizonyítson, ugyanis a Liverpool a Crystal Palace vendége lesz. Nincsenek könnyű helyzetben Brendan Rodgers játékosai, mert utolsó három vendégmérkőzését elveszítette a Pool, de a Crystal Palace ellen, talán nagyobb sanszuk lehet a javításra. Mindenesetre a vörösök szurkolói azt várják, hogy a Milanban mutatott teljesítményét legalább nyomaiban tudja felidézni az olasz csatár. A 43 piros-feketében lejátszott meccsen szerzett 26 gól, éppen ideális egy gólszerzésért felelős játékosnak. Ezzel a mutatóval kiegyeznének Liverpoolban is, de ahhoz most már tényleg mutatni kell valamit.

Demmel László