Nyerő 5-ös - Fogadj kedvenc bajnokságaidra, és nyerj milliókat! Nyerő 5-ös - Fogadj kedvenc bajnokságaidra, és nyerj milliókat! Nyerő 5-ös - Fogadj kedvenc bajnokságaidra, és nyerj milliókat!
nov 16, 10 nap ago

EB 2016: Ausztria az oroszokat is simán verte; csodát tett Liechtenstein – videóval

Folytatódtak a küzdelmek az Európa Bajnokság G.csoportjában, a rangadót Bécsben játszották le, ahol a haza publikum örülhetett, a svédek Montenegróba látogattak.

krone.at

Szűk 50 ezer néző előtt fogadta a csoport rangadóján az eddig veretlen Ausztria az orosz nemzeti csapatot. A találkozót a hazaiak kezdték jobban, de szépen lassan átvették az irányítást a vendégek. Kokorin a kapufára lőtt, majd egy szöglet után volt egy veszélyes fejese is az oroszoknak. A félidő végén ismét lendületbe jöttek az osztrákok. A fordulást követően kézbe vették az irányítást a hazaiak, veszélyesen játszottak, de ezúttal hiányzott a megszokott sok helyzet. Majd a hajrához közeledve a becserélt Okotie először a gólvonalra lőtt, majd ezt követően egyből visszakontráztak a jobb oldalon, Harnik beadása után pedig Okotie ezúttal a hálóba talált. Az oroszok nem tudtak érvényesülni a második félidőben, így Alaba nélkül is megszerezte tizedik pontját Ausztria!

Moldávia az oroszok ellen döntetlent ért el az előző körben, így Lichteistein ellen így elvárt volt a siker. A kis alpesi ország azonban ezt máshogy gondolta, ugyanis a kevés labdabirtoklás és az öt kapura lövés ellenére szereztek egy gólt Burgmeier révén a hajrában. Ezzel elmozdultak az utolsó helyről.

A montenegrói válogatott a svédek ellen játszott. A vendégek hamar vezetést szereztek, természetesen Ibrahimovic volt eredményes. Kiegyenlített összecsapást játszottak, melynek a végén érkezett még egy gól, ezt a hazaiak ásza, Jovetic büntetőből szerezte a mérkőzés végén.

Európa Liga selejtező, G.csoport:

Ausztria – Oroszország: 1-0
Gólszerző: Okotie 73.

Moldávia - Liechtenstein: 1-0
Gólszerző: Burgmeier 75.

Montenegró – Svédország: 1-1 
Gólszerző: Jovetic 80. (büntető) ill. Ibrahimovic 9.

A G csoport állása 4.forduló után:

1. Ausztria: 10 pont
2. Svédország: 6 pont
3.  Oroszország 5 pont
4. Montenegró: 5 pont
5. Liechtenstein: 4 pont
6. Moldávia 1 pont


Austria 1 – 0 Russia Goal / Austria 1 – 0 Rusia von weltfussball19
 


Zlatan ibrahimovic Goooal (0:1) Montenegro vs… von livegoals1

Galeß

Share "EB 2016: Ausztria az oroszokat is simán verte; csodát tett Liechtenstein – videóval" via

További cikkek
nov 19, 7 nap ago

Felkészülés: Real-csillag hozta, a francia sikert – Videóval

Felkészülés: Real-csillag hozta, a francia sikert – VideóvalMajdnem két és fél esztendőt kellett várnia a francia válogatottnak, hogy bosszút állhasson a svédeken, a 2012-es Európa bajnoki csoportzakóért.

nov 18, 8 nap ago

Videó: Nézd meg az utolsó spanyol-német rangadót! – FULL MECCS

Videó: Nézd meg az utolsó spanyol-német rangadót! – FULL MECCSMa este ismét találkozik az elmúlt évek két legsikeresebb európai válogatottjai, a spanyol, és a német. A két együttes legutóbbi, dél-afrikai...

nov 18, 8 nap ago

Videó: Ezért nem tud focizni Fellaini!

Videó: Ezért nem tud focizni Fellaini!A Belgium – Wales EB selejtezőt követően többek között a Milan-legenda, Zvonimir Boban is éles kirohanást vezetett Marouane Fellainivel...

nov 17, 8 nap ago

„Fellaini nem tud focizni!”

„Fellaini nem tud focizni!”Amióta visszavonult a korábbi jugoszláv, majd horvát válogatott Zvonimir Boban, azóta rendszeresen szakértősködik,...

nov 17, 9 nap ago

Marotta: „Ne kritizálják Buffont!”

Marotta: „Ne kritizálják Buffont!”Ha nagyon ki akarjuk sarkosítani a dolgokat, akkor valóban Gianluigi Buffon nyakába varrható az olasz válogatott döntetlenje, a Horvátország elleni Európa bajnoki selejtezőn.

nov 17, 9 nap ago

KÉPÖZÖN: Szexbomba doppingolja, az ukrán gólgépet!

KÉPÖZÖN: Szexbomba doppingolja, az ukrán gólgépet!Andrij Jarmolenko klasszikus mesterhármassal végzete ki szombaton, a luxemburgi válogatottat.

nov 17, 9 nap ago

EB 2016: Ciprus és Izrael tarolt, míg Belgium beragadt – videóval

EB 2016: Ciprus és Izrael tarolt, míg Belgium beragadt – videóvalA B csoportban is lejátszottak három mérkőzést a 2016-os EB-re kvalifikáló találkozók közül. Belga és bosnyák gondok, izraeli és ciprusi örömök.

nov 17, 9 nap ago

EB 2016: Az olaszok nem bírtak a horvátokkal – videóval

EB 2016: Az olaszok nem bírtak a horvátokkal – videóvalBuffon bakija akár még sokba is kerülhet az olaszoknak!

nov 16, 10 nap ago

EB 2016: Letisztult a kép, a spanyolok csoportjában – Videóval

EB 2016: Letisztult a kép, a spanyolok csoportjában – VideóvalUgyan a világ rendje még teljesen állt helyre a C csoportban, azért most már erőteljesen kivehető, hogy...