Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajban a Milan – nincs egyezség a vezérrel

A lombardok nem tudnak megállapodni egyik legjobb játékosukkal, Nigel De Jonggal, aki januártól így szabadon tárgyalhat a kérőkkel. A középpályás iránt lenne is kereslet.

Kép forrása: cloudfront.net

Kép forrása: cloudfront.net

A Milan még 2012 nyarán 3,5 millió euróért szerezte meg Nigel De Jongot a Manchester Citytől, a holland középpályás pedig igazi vezérré vált a lombardoknál, akiknél az előző évben a szezon legjobbjának is megválasztották őt a szurkolók. A most futó szezonban is alapembernek számító 30 éves játékos azonban könnyen lehet, elhagyja a lombardokat, szerződése ugyanis nyáron lejár, az egyezség pedig egyelőre távol áll.

A Rossoneri szeretné magához láncolná a klasszist, azonban a feltételekben nem tudnak dűlőre jutni a felek. A Milannews.it értesülése szerint a klub kétéves szerződést ajánlana, valamint lentebb venné a középpályás fizetését is, míg De Jong kitartana évi 3,5 millió eurója, valamint a hároméves kontraktus mellett.

A Milan malmára hajthatja a vizet, hogy a középpályás állítólag szívesen maradna a klubnál, bár távozása esetén sem lenne gondja, a Schalke mellett ugyanis a Manchester United is tárt karokkal várná őt.

R@mbo