Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane azonnal elfogadná a Real ajánlatát

A Real Madrid egykori középpályása saját állítása szerint szívesen átvenné a tartalék-együttes irányítása után, a nagyok mindennapjait is, ha azt neki felkínálnák.

globoesporte.globo.com

globoesporte.globo.com

Régóta dívó elmélet az már a Real Madrid háza táján, hogy Zinedine Zidane fogja átvenni az elébb, vagy utóbb távozó Carlo Ancelotti helyét, a „Királyiak” kispadján. Csakhogy egyelőre a francia legendának még a tanulóidőszakát kell eltöltenie a Castilla vezetőedzőjeként, a harmadik vonalban.

A mostani kihívások ellenére természetesen Zidane valószínűleg élne a lehetőséggel, a hébe-hóba kritizált Ancelottit Pérez elnök, és holdudvara elküldené a csapat éléről:

„Ha a Real Madrid edzői szerepét felajánlanák nekem, én minden bizonnyal elfogadnám. Azonban van most egy edzőjük, aki most nagyon jó munkát végez. Része vagyok a klub szerkezetének, és még mindig tanulok. Két éve építem a karrierem, ez pedig csak folyamatosan történhet. Sokat tanultam Carlo Ancelottitól, és tudja, hogy milyen nagyra tartom őt. Ő a tökéletes edző, a Real Madrid számára, annak ellenére, hogy mit mondanak róla az emberek.” – nyilatkozta az egykori aranylabdás.

Balogh József