Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Ibra, Cantonára emlékeztet”

José Anigo egykoron az Olympique Marseille vezetőedzője volt, manapság pedig a klub afrikai játékosmegfigyelője. Meglepetésre azonban a kikötővároshoz ezer szállal kötődő szakember mégis kifejezte csodálatát a nagy rivális PSG egyik sztárja iránt.

www.foot01.com

www.foot01.com

Bár Éric Cantona korántsem futott be akkora karriert, mint amekkorát tehetsége engedett volna, Franciaországban még mindig ott van az emberek fejében, így nem tűnik olyan hihetetlennek, hogy Anigo éppen hozzá hasonlítja napjaink egyik legbalhésabb csillagát.

Természetesen Anigo nem csak természete, hanem tudása miatt is veti össze a két sztárt. A meglepő pedig inkább az, hogy éppen most a kedveskedik a párizsiak felé, akikkel a Marseille öldöklő harcban van a bajnoki elsőségért, és akikkel éppen a hétvégén találkoznak:

„Minden kirohanása ellenére jó lett volna, ha játszott volna az OM-ben, hiszen Cantonát juttatta eszembe. Meg vagyok győződve arról, hogy hétvégén a Marseille fog győzni. A PSG még mindig egy nagyon erős csapat, de nem olyan fenyegetőek a támadásai. Ha a Bordeaux képes volt legyőzni őket, akkor a Marseille is meg tudja csinálni. A döntetlen nekik lenne jó, de a vereség drámai lenne.” – nyilatkozta Anigo, a Le 10 Sportban.

Balogh József