Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A francia gólkirályt akarja a Liverpool

A Liverpool a Lyon és a francia válogatott új üdvöskéjét Alexandre Lacazettet szemelte ki a csatár gondjaiknak megoldására. Ám nem lesz egyszerű dolguk, ha meg akarják szerezni a támadót.

Forrás:http://www.goolfm.net/

Forrás:http://www.goolfm.net/

A mersey-partiak az idei szezonban hadilábon álltak a csatárkérdéssel. A nagy reményekkel igazolt Mario Balotelli finoman szólva is nagy bukás volt, még Rickie Lambert már nem az a betonbiztos első számú opció. Ráadásul a csapat leggólerősebb játékosára Daniel Sturridgera sérülései miatt alig lehetett számítani idén, így nagyon nehéz dolga van/volt Brendan Rodgersnek a szezon során.

Ezt a problémát próbálják a nyár folyamán megoldani a “Vörösök”, méghozzá a hírek szerint biztosra is mennek, ugyanis a Ligue 1 gólzsákját Lacazettet akarják megszerezni.

A 23 éves francia csatár az idei évben 38 fellépésen 31 gólnál jár, e mellett pedig kiosztott 8 gólpasszt is. Így csapatát hozzásegítve ahhoz, hogy még mindig versenyben van a francia bajnokság címéjért.

A korábbiakban Jean Michel-Aula a Lyon elnöke elmondta, minden érte bejövő ajánlatot el fognak utasítani. Azonban a hírek szerint egy komoly összegre már nem biztos, hogy nemet mondanának. Apróbb örömöt adhat a Liverpoolnak, hogy maga a játékos viszont azt mondta, hogy nem tudhatja mit tartogat számára a jövő, ezt majd a szezon végén átbeszélik a csapattal.

Herczeg Zsolt