Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: Torres nem irigykedik, de…

A spanyol válogatottal egykoron világ-, és Európa bajnoki címet nyerő Fernando Torres állítása szerint telve van önbizalommal, és nagyon szeretne trófeákat nyerni az Atlético Madriddal, de ő ugyan nem irigykedik senkire sem.

www.sportsmole.co.uk

www.sportsmole.co.uk

Fernando Torres sok évet eltöltött az Atléticonal, ám még jóval a „Matracosok” sikerkorszaka előtt lelépett a fedélzetről, és Angliában rugdosta a gólokat. Így pedig a „Kölyök” lemaradt a BL-döntőről, bajnoki címről, kupasikerről, Európa Liga győzelemről.

Torres idén januárban hánykolódott vissza a Diego Simeone kormányozta Atlético fedélzetére, csakhogy idén tavasszal visszafogottabban teljesített a gárda, így elmaradt az igazán kiugró siker. A 31 esztendős csatár mindennek ellenére bizakodó, és úgy gondolja, hogy kár is lenne irigykedve nézni a klub korábbi eredményeire, vagy akár a riválisok sikereire:
„Az irigység rossz. Csodálom Raúl Garcíat, Gabit, Kokét, vagy az 1995-96-os duplázó csapat tagjait, mint Kiko, Milinko Pantic és José Luis Caminerot. A csapattársaim már megmutatták, hogy helyük van a klubban. Természetesen címeket akarok nyerni itt is, ez az, amit mindig is szerettem volna, és harcolni fogok érte. Mindent vissza akarok adni a rajongóknak, és ha ez címeket jelent, annál jobb. És ezt tudják a csapattársaim is. A verseny mindig kemény, főleg ha trófeákat akarsz nyerni. Nehéz volt az előző félév, de minél többször szeretnék játszani, bár a végén úgyis az edző dönt.” – sommázta a helyzetet, és a kilátásokat Torres.

Balogh József