Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neuer telhetetlen

Manuel Neuer jogosan lehet bizakodó a mostani szezonnal kapcsolatban. A Bayern bombaformában kezdte az idényt, ha a végéig tart a lendületük újabb trófeák kerülhetnek a vitrinbe.

manuel-neuer-soll-in-muenchen-eine-aehnliche-aera-praegen-wie-einst-oliver-kahn-

A bajnokságot – ha csak valami nagyon rossz széria nem csúszik be – a Münchenieknek simán hozniuk kell, mert a jelenlegi üldözőbolyból nincs olyan együttes, aki fel tudná venni velük a versenyt. Az ősi rivális Dortmund is elvérzett a rangadón Neuerék ellen. A nemzetközi kupákban is jól menetelnek.

Válogatott szinten ugyan megégtek a Írország ellen egy góllal, de ez a hiba is belefért abba, hogy ott legyenek a jövő évi franciaországi Európa-bajnokságon. A 2014-es világbajnoknak már nemzetközi szinten is kupára fáj a foga. A jelenlegi csapat minden tekintetben képes arra, hogy elhódítsa a serleget jövő nyáron.

A sajtónak Neuer azt nyilatkozta, hogy a triplázás egyértelműen a csapat célja. Tisztában van vele, hogy az Írek ellen nem játszottak jól, de a jövőre nézve ezt el kell felejteni és csak a következő célra koncentrálni.

 Nagy Gábor