Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Milan nagy versenyt nyerhet! – hatalmas tehetség érkezhet

Silvio Berlusconi egyértelművé tette, szeretne minél több olasz tehetséget csapatánál tudni, ezért pedig komolyan tesz is a korábbi miniszterelnök. Stefano Sensi személyében most egy igen kreatív középpályás érkezhet.

SensiStefano

A Milan Silvio Berlusconi új politikájához igazodva az utóbbi időkben megszerezte Giacomo Bonaventurát, Andrea Bertolaccit és Alessio Romagnolit is. A lombardok első embere pedig tovább vinné a mintát, és a sajtóban csak az „új Marco Verrattiként” aposztrofált Stefano Sensivel erősítene.

A hatalmas tehetségnek kikiáltott 20 éves középpályásra Adriano Galliani kapcsolatait kihasználva januárban 7-8 millió euróért csapna le a Milan a Tuttosport szerint, azonban Sensi az idény végéig jelenlegi együttesénél, a Cesenánál maradhatna.

A középpályást pedig a következő szezonban sem dobnák be azonnal a mély vízbe, hanem tapasztalatszerzés céljából lepasszolnák a Genoanak. A Milan terve így már kész, viszont sietniük kell a lombardoknak, mivel Sensit a Juventus, a Napoli, a Roma és az Inter is vinné.