Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atletico a Monaco középpályását szemelte ki!

A középpályás sorát szeretné megerősíteni a Diego Simeone vezette Atletico Madrid. A “matracosok” az AS Monaco rutinos középpályását szemelték ki erre a célra.

04ac83ca501f34cf8138946b0bef6b29_large

A Marca értesülései szerint az Atletico Madrid szemet vetett az AS Monaco rutinos középpályására, nevezetesen Jérémy Toulalanra. A francia labdarúgó 1,5 év áll a „hercegségiek” szolgálatában, előtte pedig pont Spanyolországban légióskodott.

Jérémy Toulalan a Nantes csapatánál kezdte meg profi pályafutását. Nevelő együttesénél 4 teljes szezont húzott le, ezalatt pedig 103 tétmeccsen léphetett pályára. Ezután az aranykorszakát élő Lyonhoz igazolt, ahol 5 évet töltött el. Minden frontot egybe véve 201 meccsen kapott lehetőséget. A 2011-es nyári átigazolás során került a Malaga együttesének kötelékébe, ahol 2 idényen át tett szolgálatot. Összesen 58 összecsapáson kapott lehetőséget a különböző kupasorozatokban. Jelenlegi csapatához 2013-ban igazolt, eddig 57 meccsen léphetett pályára. A francia válogatottban 2006-ban mutatkozhatott be. Négy éven át, azaz 2010-ig volt a nemzeti csapat tagja. Összesen 36 mérkőzésen kapott lehetőséget hazája válogatottjában.

Képforrása: sport.gentside.com

Németh Boldizsár