Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A véghajrában mentet pontot a Milan! – videóval

Az AC Milan a kiesés ellen küzdő Frosinone csapatát fogadta a Serie A 36. fordulójában. Sokáig úgy festet, hogy a milánói gárda ezúttal is pont nélkül marad, viszont a csereként beállt Meneznek hála az utolsó pillanatokban egalizálni tudtak. 

13076669_10153481020286937_7391498294115675030_n

AC Milan – Frosinone 3-3 (0-2)
Helyszín:
San Siro
Gólszerzők: Bacca(50.),Antonelli(74.),Menez(90+2.,büntető) ill. Paganini(2.),Kragl(44.),Dionisi(54.)
Sárga: Balotelli(26.),Kucka(45.) ill. Sammarco(10.),Gori(19.),Bardi(39.),Kragl(45.),Russo(48.),Dionisi(54.)
Kiállítás:

AC Milan: Donnarumma-Abate(Antonelli 73.),Alex,Romagnoli,De Sciglio-Mauri(Menez 78.),Montolivo,Kucka-Honda(Adriano 64.)-Balotelli,Bacca. Vezetőedző: Cristian Brocchi

Frosinone: Bardi-Ciofani M.,Russo,Ajeti,Crivello(Pryima 67.)-Paganini,Gori,Sammarco,Kragl(Rosi 80.)-Ciofani D.,Dionisi(Gucher 73.). Vezetőedző: Roberto Stellone

Első félidő: A találkozó rendkívül sokkolóan kezdődött a hazaiak számára, hiszen a Frosinone már a 2. percben magához ragadta az előnyt. Daniel Ciofani átadását követően Paganini gyönyörű gólt akasztott Donnarumma hálójába. Az AC Milan első helyzetéig egészen a 24. minutumáig kellett várni. Egy beadás után Balotelli bólintott kapura, de Bardi résen volt és hárítani tudott. Nem sokkal később újra az olasz támadó előtt adódott lehetőség, de a Frosinone fiatal portásának az észen ezúttal sem sikerült túljárnia. Egy időben úgy tűnt, hogy Brocchi tanítványai képesek lesznek az egyenlítésre, viszont a félidő hajrájában újra betalált a vendég gárda. A 44. minutumban Kragl eresztett meg egy távoli lövést, amely a kapuban kötött ki. 

Második félidő: A 48. percben Russo kézzel ért a labdához a tizenhatoson belül, így a játékvezető büntetőt ítélt. A tizenegyespont mögé Balotelli állt oda, amit nem tudott értékesíteni. Nem sokkal később szépíteni tudott a hazai gárda. Egy védelmi hibát követően Carlos Bacca szerzett gólt. A milánói alakulat nem örülhetett sokáig, mivel az 54. minutumban újra betalált a Frosinone. A társak ezúttal Federico Dionisit ünnepelhették. Több, mint negyed órával később a csereként beállt Antonelli egy szép mozdulattal vette be az ellenfél hálóját, ezzel visszajött a remény a számukra. A 92. percben ismét büntetőhöz jutott a Milan, melyet Menez értékesíteni tudott. 

https://www.youtube.com/watch?v=8pAeAntmH1g

Empoli – Bologna 0-0 (0-0)
G.: – ill. –

Az összecsapás első lehetőségéig több, mint fél órát kellett várni. A 32. percben Zielinski tört be a tizenhatoson belülre, majd ezt követően megeresztett egy lövést, amely középre tartott, így Mirante számára nem okozott gondot. A 35. minutumban Brienza próbálkozott, ami elsuhant a kapu jobb oldala mellett. A folytatásban szintén mindkét csapatnak megvolt a lehetősége arra, hogy begyűjtse a három pontot, végül ez elmaradt. 

Németh Boldizsár