Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meglepetés! Megvan hol lesz a SZEOL hazai pályája!

2011-ben alakult, a Makó NB II-es jogát Szegedre vivő Szeged 2011 FC. A szegedi csapat évek óta Gyulán fogadja ellenfeleit, hisz Szegeden nincs megfelelő stadion az NB II-re. Nyártól még egy szegedi csapat lehet a 2.osztályban, hetek az a kérdés, hol fogadja ellenfeleit.

www.csongradfoci.hu

www.csongradfoci.hu

SZEOL FC néven szerepel évek óta a korábbi Tisza Volán FC, mely csapat a Tisza Volán focisulira támaszkodik. 2.helyen állnak, az NB III Közép csoportjában, 6 pontra a 3.helyezett Budafok – Újbuda csapatától. Így szinte biztos, hogy ők is jövőre a másodosztályban fognak szerepelni. Az elmúlt hetekben arról lehetett hallani, hogy Kecskeméten fogják fogadni ellenfeleiket, de a mai napon érdekes információk jutottak honlapunk birtokába:

Az erőfeszítéseink, amelyek a SZEOL SC csapatának NB II-be jutása esetén a hazai mérkőzések Szegeden történő lejátszására irányultak, eredményre vezettek. Megállapodtunk az SZVSE-vel, amely alapján létesítményüket TAO-s pályázati összegek felhasználásával, a SZEOL SC önerejének biztosítása mellett fejlesztjük, alkalmassá tesszük a másodosztályú minimumkövetelmények feltételeinek kielégítésére. Reméljük a vasárnapi, Komló elleni rangadóra a következő szezon magasabb osztályú szereplésének reményében még több szurkoló látogat ki a mérkőzésünkre” – fogalmazott Halkó Pál a csongradfoci.hu weboldalnak.

Tehát az egyik szegedi csapatnak van Szegeden pálya, a másiknak pedig nincs…