Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tajti Mátyás elhagyja a Barcelonát

Tajti Mátyás a hivatalos Facebook oldalán erősítette meg, hogy elhagyja a Barcelona ifi csapatát, emellett az indokokról is mesélt. 

640

Forrás: Nemzeti Sport

Már korábban megjelentek olyan hírek, miszerint Tajti Mátyást kirúgták a Barcelonától. A fiatal játékos most tiszta vizet öntött a pohárba és elmondta, hogy mi távozásának az oka.

Tajti két évvel ezelőtt csatlakozott a Barcelona ifi alakulatához, és elmondása szerint nagyon élvezte az ott töltött időt, de döntenie kellett. A játékos több megkeresést is kapott, olyan kluboktól is, akiknél már a felnőttcsapatban is lehetőséget kapna, de ha marad a Barcelonában, akkor ugyanúgy az U19-es csapatban kellene játszania, és Tajti ezt már nem akarta. Hosszasan tárgyaltak a klub vezetőségével és végül megszületett a megegyezés, és a fiatal magyar játékos távozhat a klubtól.

“Most itt az ideje a váltásnak és várom már nagyon az új kihívást. A jövőmmel kapcsolatban pedig hamarosan jelenkezem.” – üzente Matyi, tehát hamarosan azt is megtudhatjuk, hogy hol folytathatja karrierkét.

Szigeti Andrea