Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Palermo Szalai után érdeklődik – sajtóhír

Olasz lapértesülések szerint a Palermo kiszemeltjei élén áll Szalai Ádám is, így egy újabb magyar játékossal bővülhetne az olasz csapat, a DVSC-től érkező Balogh Norbert után. 

54208_toptease_article_desktop_com

Forrás: bundesliga.de

La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Palermo csapata Szalai Ádámot nézte ki magának csatársoruk megerősítésére. Szalai jelenleg a Hoffeinheim játékosa, de közel sem az első számú választás a csatárposztra, ezért is adták kölcsön a télen a Hannovernek. A Palermo a Sevillához szerződő Franco Vázquez pótlására szerződtethetné a csatárt, habár már egy honfitársa, Balogh Norbert is az olaszok csapatát erősíti, ahová idén januárban szerződött, de mindössze csak 4 meccsen lépett pályára és ezalatt egyszer sem volt eredményes.

Az olasz sportoldal szerint már a tárgyalások is elkezdődtek az ügyben. Szalait 2018-ig köti szerződése a Hoffenheimhez, de nem igazán számolnak vele. Habár a Besiktas elleni felkészülési meccsen pályára lépett a játékos, a hírek szerint a német csapat engedélyt adott neki, hogy más klubokkal is tárgyaljon. Szalait korábban a Malagával és a Galatasarayjal is hírbe hozták.

Szigeti Andrea