Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gareth Bale élete is veszélyben lehet

Ezekben a pillanatokban is veszélyben forog Gareth Bale és párja Emma Rhys-Jones élete. A Real Madrid labdarúgója külső szemlélőként egy rokoni szál kapcsán került roppant kellemetlen helyzetben, s nem tudni, hogy van-e vélt valós veszély, vagy sem. Mindenesetre jobb félni mint megijedni, a maffia nem kegyelmez, s nem nyugszik, míg a szálakat végleg el nem varja.

bale

Jobbról Epiphany Dring, aki miatt kirobbant ez a filmbe illő hercehurca…

Nagy-Britanniában áll a bál, ugyanis Gareth Bale menyasszonyának egyik rokona, nevezetesen Epiphany Dring úgy hírlik, hogy meglopta a maffiát és felszívódott. Hogy azóta utolérte-e már a vég vagy sem, azt nem tudni, mindenesetre a hölgy egy olyan táskát tulajdonított el, melyben 350 millió forintnak megfelelő kokain lappangott. A hírt a sajtó tálalja, valóságalapja pedig minden bizonnyal van a dolognak, ugyanis az elmúlt napokban több Epiphany Dringhez köthető dolog, ház és autó is felgyulladt egészen véletlenül. Epiphany Dring egyébként modellkedéssel foglalkozik, de feltűnt már korábban felnőtt tartalmú filmekben is.

Gareth Bale felesége pedig retteg, mondván ezek az emberek nem kegyelmeznek, s addig ütik a vasat, míg nem megkapják azt, amit szeretnének. Ezért védőőrizetet kap a labdarúgó és párja, akiknek háza előtt is fokozott a készültség, s jelenleg minden pillanatban rendőrök veszik őket körül.

Minden bizonnyal ez a walesi klasszis teljesítményén is meglátszik majd, hiszen egy nem mindennapi stresszhatásról beszélünk. Nyilvánvalóan az lenne a legjobb, ha Epiphany Dring előkerülne, s a történetet lezártnak tekinthetnénk. Ilyen az, amikor nem teszel semmit, mégis aggódnod kell.