Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Idegenben győzött a Chelsea! – videóval

Az Antonio Conte által irányított Chelsea a Hull City otthonába látogatott a Premier League 7. fordulójában. Az első félidőben meggyűlt a londoni “kékek” baja a hazaikkal, ám a fordulás után átvették a játék irányítását, és magabiztosan diadalmaskodtak.  

2016-10-01t152241z_118336961_mt1aci14628883_rtrmadp_3_soccer-england-hul-che

Hull City – Chelsea 0-2 (0-0)
Helyszín:
KCOM Stadium
Gólszerzők: – ill. Willian(61.), Costa(67.)
Sárga:
Livermore(42.), Robertson(79.) ill. Moses(34.), Matic(41.)
Kiállítás: 

Hull City: Marshall – Meyler, Davies, Livemore, Robertson – Mason, Clucas(Huddleston 81.), Henriksen(Hernández 72.) – Diomande(Maloney 63.), Mbokani, Snodgrass. Vezetőedző: Mike Phelan. 

Chelsea: Courtois – Azpilicueta, Luiz, Cahill –  Moses(Pedro 85.), Kanté, Matic, Alonso –  Willian(Chalobah 89.), Costa, Hazard(Oscar 81.). Vezetőedző: Antonio Conte.

A találkozó első említésre méltó szituációját a hazaiak részéről láthattuk. A 4. percben Snodgrass végzett el szabadrúgást, mely megpattant a sor egyik tagján. Ennek köszönhetően a labda a léc alá tartott, azonban Courtois résen volt és védeni tudott. A vendéglátók kezdetleges lendület egyszer csak elfogyott, majd ezt követően a londoni gárda dominált. Több ígéretesnek tűnő támadást is vezettek, viszont komolyabb gólszerzési lehetőséget nem dolgoztak ki. A félidő ráadásában még Mason eresztett meg egy távoli löketet, melyet a “kékek” portása hárított. 

A szünet után még magasabb sebességi fokozatra kapcsoltak a vendégek. A 49. percben Hazard próbálkozott, ám Marshall védeni tudta a lövését. Az 58. minutumban Diego Costa került helyzetbe, aki végül csak a kapufát találta el, majd a kipattanót Kanté a léc fölé vágta. A 61. percben megtört a gólcsend, Costa passzát követően Willian gyönyörű gólt akasztott a Hull City hálójába. A 67. minutumban a spanyol válogatott támadót ünnepelhették a Chelsea játékosai. Matic lövését még blokkolni tudták a védők, Costa kísérletét viszont nem, aki szintén említésre méltó találatot akasztatott az ellenfél kapujába. A találkozó egészét nézve megérdemelten nyertek Conte tanítványai. 

https://www.youtube.com/watch?v=ISLS_hAev10

https://www.youtube.com/watch?v=Z9GLXY0-_6s

Sunderland – West Brom 1-1 (0-1)
Gólszerzők:
Van Aanholt(83.) ill. Chadli(35.) 

Az összecsapást valamivel a vendégek kezdték jobban. Jóval többször próbálkoztak, mint a hazaiak, igaz ezek nem voltak túl veszélyesek. Ám a 35. percben ez megtört, hiszen megszerezték a vezetést. Phillips átadása után Nacer Chadli volt eredményes. Sokáig úgy tűnt, hogy a West Brom képes lesz megtartani egy gólos előnyét, viszont a 83. minutumban Van Aanholt révén egyenlítettek a hazaiak.