Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Seria-A: Magabiztos Lazio és Napoli siker – Videóval!

A Seria-A 10. fordulójában a Napoli és a Lazio is magabiztos sikert aratott hazai környezetben. Előbbi az Empolit, utóbbi a Cagliarit múlta felül.

(Kép: Lazio Twitter)

Napoli – Empoli 2-0 (0-0)
Gól: Mertens (51.) Chiriches (81.)

Az első félidőben még nem találta a fogást a Napoli hazai pályán az Empoli ellen, annak ellenére, hogy a szünet előtt is felborult már a pálya a nápolyiak javára. Az Empoli kellemes ellenfélnek bizonyult San Paoloban. A statisztikák szerelmesei az 55. perc környékén a lőlapra pillantva biztosan felfigyeltek arra, hogy a Napoli több mint 25 (!) alkalommal kísérelte meg eltalálni a vendégek kapuját, eközben az Empolinak még csak kapu felé menő lövése sem volt…
A nagy mezőfölény az 51. percben érett góllá, amikor is Dries Mertens köszönte szépen a vendég védő és a kapusa elmélázását, és megszerezte a vezetést.
A folytatásban az Empolinak már voltak kaput eltaláló lövései, újabb gólt azonban a Napoli szerzett: Vlad Chiriches állította be a végeredményt, mely az Empolira nézve hízelgő.

Mertens (1-0)

https://www.youtube.com/watch?v=15LRr-zQues

Chiriches (2-0)

Lazio – Cagliari 4-1 (3-0)
Gól Keita (6.), Immobile (23. és 28.), F. Anderson (79.) illetve Wallace (87.-öngól)

Az első félidőben lényegében már lerendezte a Lazio a Cagliari elleni meccset az Olimpicoban. A római kékek Ciro Immobile duplájával, valamint Balde Keita góljával három gólos előnyre tettek szert. A szünet után Felipe Anderson tovább növelte a Lazio előnyét. A hazai publikum a kedvencek játékának örülhetett, egyedül talán Wallace öngólja miatt adódott némi okuk az ultráknak a bosszankodásra.

http://www.dailymotion.com/video/x4z8qk3_lazio-vs-cagliari-4-1-all-goals-highlights-sintesi-serie-a-26-10-2016_sport