Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyol Kupa: Könnyedén jutott hét gólig a Real – Videóval

A Spanyol Kupa legjobb 16 közé jutásért vívott oda-visszavágós párharc első mérkőzésén a Real Madrid hét gólt lőve, lényegében lerendezte a továbbjutás kérdését a Leonesa ellen idegenben.

(Real Madrid Twitter)

Amilyen kitörő örömmel fogadták korábban a Leonesa játékosai, hogy a Spanyol Kupa legjobb 32 csapata között a Real Madridot sodorta útjukba Fortuna, olyannyira megilletődtek a találkozó első perceiben nagynevű ellenfelüktől. A nagy “ijedtségben” a holland idegenlégiós, Gianni Zuiverloon a 6. percben saját kapujába talált, átírva így azt a forgatókönyvet, hogy a spanyol harmadosztály listavezetője minél tovább szeretné megúszni kapott gól nélkül… Az első félidő derekán Marco Asensio találatával már két gólosra nőtt a blancók előnye, mely a szünetig már nem változott.

A második félidőt rögtön egy Morata góllal indult, majd a spanyol csatár rövid időn belül szerzett még egy gólt. A két Morata-találat között Marco Asensio újfent eredményes volt.
Nacho, majd a csereként beálló Mariano Diaz találata zárta a madridi gólok sorát.
A Leonesa “szimpatikus kiscsapat” benyomását keltette, és nagy örömükre a 84. percben a szépítő találatukat is megszerezték.
A visszavágó formalitás kérdése, hiszen a Real Madrid lényegében továbbjutónak tekinthető, azonban a Leonesa játékosai nyilvánvalóan szívesen lépnek még pályára a Bernabéuban is!

https://www.youtube.com/watch?v=TxnbfyBQygk

Leonesa – Real Madrid 1-7 (0-2)
Leonesa: Palatsi – Bastos, Forries, Zuiverloon, Garrido Gonzalez – Y. Gonzalez, Ortiz – Gallar, Colinas Olaizola (Benja 55.), A. Martinez (Orti 19.) – T. Villa (Toure 62.).
Real Madrid: Casilla – Danilo (Coentrao 58.), Nacho, Pepe, Carvajal (Kovacic 68.) – Isco (M. Diaz 63.), J. Rodriguez, Kroos – Lucas, Morata, Asensio.
Gól: Benja (84.) illetve Zuiverloon (6.-öngól), Asensio (33. és 53), Morata (46. és 56.), Nacho (67.), M. Diaz (90+2.).