Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MTK: Negyedszer is Potsdam

Továbbra is remek kapcsolatot ápol az MTK és a Turbine Potsdam, minek újabb bizonyítékaként ismét meghívást kapott a magyar csapat a rangos teremtornára.

mtkpotsdam

Ötödik alkalommal rendezi meg a német élvonal jelenlegi listavezetője, a Turbine Potsdam a hagyományos Turbine Hallencup elnevezésű tornáját, melyre negyedszer is meghívást kapott az MTK női együttese. Az elmúlt három szereplés alkalmával elsőre hatodik, másodikra nyolcadik, míg legutóbb ötödik lett az akkor még Medgyes Péter által irányított magyar együttes.

Ezúttal is lesznek megszokott csapatok, így a rendező Turbine Potsdam, és az MTK mellett a cseh Sparta Praha, az osztrák Sankt Pölten (Sipos Lilla és a Vágó Fanny klubja), a Glasgow City. Míg újoncként a portugál Sporting CP, valamint az angol Birmingham City lép fel.

A tornára 2017. január 28-29-én kerül majd sor.

Akit érdekel az esemény a http://www.mbs-arena.de/ és a https://shop.reservix.de/reservation/reservation_events_back.php?PHPSESSID=4beafd1ae318d6ba71894347cf8d5580&presellercheckID=3 oldalon lehet majd jegyet rendelni. A részletekről az MTK honlapja hamarosan beszámol.

Az biztos, hogy kicsit foghíjas lesz a kék-fehérek kerete a tornára, hiszen Nagy Alexandra november 15-én kés alá kénytelen feküdni, miután a Fradi elleni rangadón térdszalag-szakadást szenvedett, s legkorábban április elején térhet vissza a pályára.

Gavalovits Sándor