Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gabi szerint Modric a legjobb játékos a Real Madridban

Az Atlético Madrid csapatkapitánya, Gabi Luka Modricot tartja a Real Madrid legjobb és legveszélyesebb játékosának, mivel ő szervezi a játékot. 

1479122985_011099_1479123319_noticia_normal

Forrás: AS.com

Az Atlético Madrid csapatkapitánya a hétvégi derbi előtt beszélt a mérkőzésről, és arról, hogyan készülnek fel rá a csapattal. Külöm kiemelte a Real Madrid horvát középpályását, Luka Modricot, akit a legjobbnak tart a városi riválisnál.

“Modric felépülésével visszatért a legjobb játékosuk. Ő az egyetlen a csapatban, aki képes megszervezni a játékot és megteremteni az egyensúlyt. Mi pedig meg fogjuk próbálni megakadályozni ebben.”

Gabi csapattársáról, Antoine Griezmannról is szótejtett, aki még a svédek elleni vb-selejtezőn sérült meg, és emiatt nem biztos, hogy pályára fog lépni szombaton a Real ellen.

“Elég csúnya rúgást kapott, de reméljük, hogy a fájdalommal együtt is képes lesz segíteni nekünk szombaton. Nagyon sokat jelentene a csapatnak a jelenléte.”

A Real Madridba visszatért Modric, és már Sergio Ramos is teljes értékű edzésmunkát végzett, így ott lehet szombaton a Vicente Calderonban. Viszont Casemiro biztosan nem térhet még vissza és Pepe sem, illetve Benzema és Morata játéka is kérdéses még. Az Atléticonál sem jobb a helyzet sérülések terén. Már Griezmann hiánya óriási veszteség lenne számukra, de mellete többüknek kérdéses a játéka szombaton, mint például Oblaknak vagy Godínnak.

Atlético Madrid – Real Madrid városi derbi: 2016. november 19, szombat 20:45 (Sport 1)

Szigeti Andrea