Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ibrahimovic: “Ha valakit meg akarnék rúgni, akkor az illető a padlóra is kerülne!” – Videóval

Zalatan Ibrahimovic határozottan visszautasítja azon vádaskodásokat, mely szerint szándékosan találta volna fejbe az Everton jobbhátvédjét, Seamus Coleman-t.

(Kép: as.com)

Az Everton – Manchester United (1-1) meccsen Zlatan Ibrahimovic nem csak góljával hívta fel magára a figyelmet. A svéd klasszis a találkozó második félidejében kétség kívül szabálytalanul igyekezett szerelni Seamus Colemant az oldalvonalnál. Az ominózus eset következményeképpen Ibra nem csak hogy rázuhant ellenfelére, de fejen is találta a földön fekvő Colemant. A találkozót követően számos médium felrótta a svédnek, hogy bizony szándékosan rúghatta fejbe az Everton jobbhátvédjét, akit ráadásul nem sokkal az eset után kényszerből le is kellett cserélni.

Ibra az MU hivatalos televíziójának saját stílusában ugyan, de elmondta, semmi szándékosság nem volt benne, és ő bizony nem akart sérülést okozni senkinek. “Hallottam hogy az emberek arról beszélnek, hogy valakit szándékosan fejbe rúgtam volna. Nos, csak annyit tennék hozzá: Ha valakit fejbe akarnék rúgni, pontosan tudom, mit és hogyan kellene tennem, és az is biztos, hogy az illető a padóra kerülne!” – Így a találkozón  egyébként látványos gólt szerző klasszis, aki azt azért elismerte, kemény összecsapás volt Colemannel: “Belementem a párharcba, amely szerintem egyenlő küzdelem volt. Különben meg az Everton is végig keményen játszott a kilencven perc során!”

Mindenki döntse el maga, hogy mennyi szándékosságot vél felfedezni:

https://www.youtube.com/watch?v=19GJtym-DG4