Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Válogatott: Borsos áron a jegyek

Megkezdte a Portugália elleni világbajnoki selejtezőre szóló jegyek árusítását az MLSZ. A tikettek a Luz stadion pénztáraiban vehetők át egy utalvány ellenében.

cristiano-ronaldo-hungary_3488729

Már kaphatók a Portugália elleni világbajnoki kvalifikációs mérkőzésre szóló jegyek, tájékoztatott szerda folyamán az MLSZ. A szövetség egységesen 5 ezer forintért értékesít a magyar szurkolóknak utalványt, amelyet a mérkőzés helyszínén, a Luz stadion pénztáraiban lehet majd beváltani.

20150226184109_crop_EstadioDaLuz_1

Az utalványokat a meccsjegy.mlsz.hu rendszerében, valamint a Ticket Express hálózat partnerirodáiban lehet megvásárolni. „Az egyszerre, egy tranzakcióban vásárolt tikettek egymás mellé, illetve egymás alá szólnak majd a vendégszektoron belül, de a pontos elhelyezkedést csak az utalvány meccsjegyre történő átváltásakor ismerik meg a drukkerek.” – fogalmaz a szövetség honlapja.

Ugyan szurkolói kártya nem kell, „de a portugál jogszabályoknak és az ottani, szigorú jegyértékesítési szabályoknak megfelelően egy személyazonosító okmány számát minden esetben meg kell adni. A megadott személyazonosító okmány száma a jegybirtokos nevével együtt rákerül a meccsjegyre, és a stadionban ellenőrizhetik az adatok egyezőségét, ezért javasolt az utazáshoz használt útlevél vagy személyi igazolvány számát megadni. A jegyértékesítés legkésőbb a mérkőzés előtt öt nappal, március 20-án lezárul.”

A magyar együttes jelen pillanatban harmadik a csoportjában öt ponttal Svájc, és kettővel Portugália mögött.

A csoport állása:

VB-B

Gavalovits Sándor