Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Motta: “A Barca számára is kemény dió lesz!”

A Paris-Saint Germain olasz játékosa, Thiago Motta szerint nem csak a párizsiakra, de a Barcelonára is kőkemény párharc vár a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

(Kép: sempreinter.com)

Thiago Motta az UEFA hivatalos honlapjának adott interjújában megosztotta gondolatait a PSG-Barca csúcsmérkőzésekről!
“Az elmúlt évben jó párszor játszottunk ellenük. Tudjuk, hogy mire képesek, azonban tisztában vagyunk azzal, hogy meg van a saját esélyünk is a negyeddöntőbe jutásra!” – Kezdte a Barca elleni első felvonásról eltiltás miatt hiányzó olasz játékos, majd a következőképpen folytatta: “Két nagyon nehéz mérkőzés lesz, de nem csak nekünk, a Barcelonának is! A két találkozón nagy szenvedéllyel és önbizalommal kell futballoznunk, és erőt merítenünk abból, hogy az elmúlt néhány évhez képest egyértelműen az a célunk, hogy végre messzebbre jussunk a Bajnokok Ligájában!”

A 34 esztendős középpályás elmondta azt is, hogy a Barcelonával (2006) és az Interrel (2010) már csúcsra ért az elitsorozatban, és végre nagyon szeretné felemelni a magasba a trófeát a PSG-vel is. “Mióta Párizsban vagyok (2012) a csapat nagyon sokat fejlődött. A néhány év alatt sikerült letennünk a névjegyünket az európai klubfutballban, ez pedig sohasem egyszerű! A nemzetközi porondon rendre a kontinens legjobb csapatai ellen játszunk. Ezeket a meccseket nem egyszerű megnyerni. Mindenképpen küzdeni fogunk azért, hogy megvalósulhasson a célunk, és a lehető legmesszebb juthassunk a BL-ben!” – Így Thiago Motta.

A PSG – FC Barcelona találkozót este 20:45-től az M4 Sport közvetíti!