Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lallana: “Mindenkitől bocsánatot kértem..”

Az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Premier League) vasárnap este igazi rangadót láthattak a nézők, hiszen a Manchester City és a Liverpool feszült egymásnak. Egy fantasztikus iramú, sok helyzetet hozó mérkőzésen végül 1-1-es döntetlenre végzett egymással a két gárda. A találkozó azonban nem mindenki számára maradéktalanul szép emlék…

Manchester-City-v-Liverpool-Premier-LeagueLallana csalódottsága (fotó: Mirror)

A Liverpool középpályása, Adam Lallana ugyanis elképesztően nagy helyzetbe került a mérkőzés hajrájában,öt-hat méteres távolságban állt szemben a City kapujával, ám ahelyett, hogy a tiszta ziccert értékesítette volna, nem találta el rendesen a labdát.
A mérkőzést követően nyilatkozott is az esetről a vörösök 28 esztendős játékosa:

“A meccs után mindenkitől bocsánatot kértem az öltözőben. Feltettem a kezeimet…” – mondta bűnbánóan Lallana. – “Az egy olyan helyzet volt, amiből kaput kellett volna találnom, sőt gólt is kellett volna szereznem. Elnézést kértem a srácoktól, de ők abszolút nem hordtak le, megértőek voltak. Néha megtörténik ilyesmi, nem igaz? Természetesen csalódott vagyok, az lehetett volna a győztes találat, de nem éltem vele.”

Lallana egyébként az értékelések szerint ettől függetlenül remekül játszott a meccsen, mint ahogy az egész szezont tekintve elmondható, hogy minden bizonnyal legjobb liverpoolos időszakát éli. A Premier League-ben 27 meccsen 7 gólt szerzett és 7 gólpasszt osztott ki társainak az angol válogatottban is alapemberré váló futballista.

Íme Lallana kihagyott ziccere:

https://www.youtube.com/watch?v=q_S6SYcx3kY

Szerző: Draskovics Tamás