Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videó: Ezt mondta Sergio Ramos Piquének kiállítása után

Mint ismert a vasárnapi nap spanyol csúcsrangadóján az El Classicon elképesztő izgalmak után a Barcelona nyerni tudott a Real Madrid otthonában. A találkozó 77. percében a játékvezető kiállította Sergio Ramost, akinek még a pályáról való levonulás közben volt egy-két szava a katalánok védőjéhez, Gerard Piquéhez akivel már hetek óta üzengetnek egymásnak.

960

A találkozó 77. percében Sergio Ramost egy elkésett szerelési kísérlet miatt kiállította a játékvezető, akinek levonulása közben is volt egy-két szava a katalálnok védőjéhez. A királyi gárda csapatkapitánya a stadion páholyaira mutatott, majd csak annyit mondott a katalánok védőjének  Gerard Piquének : „Most beszélj. Most beszélj!” – utalva a katalánok védőjének korábbi kijelentésére. Ugyanis Piqué szerint a spanyol játékvezetők gyakran a fővárosi klubot segítik döntéseikkel, és ezért cserébe a páholyokban foglalnak helyet. A mérkőzést követő sajtótájékoztatón a királyi gárda mestere Zinedine Zidane nem kívánta kommentálni a kiállítás körülményeit.

Piqué válasza sem váratott sokáig a katalánok védője a következőket nyilatkozta az esetről: „Ha hazamegy, és megnézi újra az esetet, ő is belátja, jogos volt a piros. Ebben a stadionban az emberek hozzá vannak ahhoz szokva, hogy sok mindent megtehetnek, ám néha mégsem ez történik, ami szokatlan a számukra. Egyébként megérdemelt győzelmet arattunk” – vélekedett Piqué.

https://www.youtube.com/watch?v=7N39D3TTSeU