Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Gattuso a Juventusért fog szorítani a döntőben!

Az AC Milan és az olasz labdarúgó-válogatott legendás középpályása, Gennaro Gattuso a Sky-nak adott interjújában árulta el, hogy az idei Bajnokok Ligája döntőjének két részt vevője közül, melyik csapatnak is fog szurkolni. Nos, a mostanság már menedzserként tevékenykedő Gattuso a Juventus győzelméért fog szorítani a fináléban…

gennaro-gattuso-milan-legend-italy-world-cup-winner_3777604

“Olasz vagyok, ezért teljes mértékben a Juventusnak fog szurkolni. Vissza kell térnünk Európa legtetejére, s remélem, hogy egy olasz csapat képes lesz visszahozni a Bajnokok Ligáját Olaszországba. Két-három esztendővel ezelőtt ez elképzelhetetlennek tűnt, azonban a Juventus az új stadion megépítésével, és egy remek vezetéssel nagyon fontos csapatot hozott létre. Nem egy tipikus olasz csapat, de ez jót tehet a labdarúgásunknak.” – mondta el Gennaro Gattuso a Sky-nak adott nyilatkozatában. 

Gennaro Gattuso 1999-2012-ig volt az AC Milan meghatározó labdarúgója. A milánói gárda színeiben minden frontot egybe véve 467 mérkőzésen léphetett pályára, melyek során 11 alkalommal volt eredményes illetve 12 gólpasszt osztott ki a társai között.  Gattuso a Rossonerivel nyert többek között két bajnoki címet, két alkalommal Bajnokok Ligáját, míg egyszer Olasz Kupát is.