Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Benépesült az öltöző Újpesten

Két héttel az előző bajnokság befejezése után, már ma elkezdte a felkészülést a következőre az Újpest labdarúgócsapata. Az első tréningen három új fiú jelent meg, a többiek hétvége felé csatlakoznak be az edzésekbe.

címkép_2Újra szerelést húztak az újpestiek (ujpestfc.hu)

Az új igazolások közül Obinna Nwobodo, Mijusko Bojovic és Simon Krisztián kezdte meg a felkészülést a Megyeri úton, míg a Honvéddal bajnokságot nyerő Zsótér Donát, korábban a DVTK csatáraként pályára lépő Novothny Soma és a Krakkóból hazatérő Litauszki Róbert a hét második felében, illetve a jövő hét elején áll majd csatasorba. Souleymane Diarra szintén néhány nappal később csatlakozik társaihoz a felkészülésben. A Sturm Grazból érkező Németh Gergőről külön nem írt az újpestiek honlapja, így minden bizonnyal ő is megkezdte az edzéseket, csak mivel már egy éve Újpesten edzett, lehet, hogy úgy gondolták ő nem új fiú.

Az U19-es csapatból három ifjú is a felnőttekkel kezdte el a nyári alapozást, így az esélyt megkapták, már csak élniük kell vele. Németh Kristóf, Németh Árpád és Hajnal Balázs az elkövetkező hetekben Nebojsa Vignjevics irányításával készül, s akár meg is ragadhatnak a felnőtt csapatnál.

Távozó egyelőre hivatalosan csak Balajcza Szabolcs, de hamarosan többen követhetik.

Endrődi Dávid