Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol belharc az Arsenal játékosáért – lapértesülés

A Sky Sports értesülése szerint újabb angol klub jelentkezett be az Arsenal játékosáért, akiért korábban már a Manchester City és a Liverpool is érdeklődött élénken.

Arsenal v Leicester City - Premier League

A Sky Sports beszámolója szerint az Arsenal középpályását Oxlade-Chamberlaint újabban a londoni rivális és idén bajnok Chelsea is szerződtetni kívánaj. Az Arsenal 23 esztendős tehetséges játékosát a Liverpool és a Manchester City is szerződtetni szeretné a nyári átigazolási időszakban. Arsené Wenger azonban egykönnyen nem vállna meg játékosától és új szerződést kínálna a válogatott futballistának.

Oxlade-Chamberlain 2011 óta szerepel az ágyúsoknál és ezalatt a hat szezon alatt 194 mérkőzésen szerepelt a londoni együttesnél és 20 találatot jegyzett ez idő alatt. Az Arsenal a tehetséges futballistát a Southampton együttesétől igazolta le még 2011. augusztusában közel 12 millió fontért. A 23 esztendős futballista végigjárta a korosztályos válogatottakat is szerepelt az U18, U19 és U21-es válogatottban is.

2012. május 16-án bekerült a 2012-es Európa-bajnokságra készülő angol válogatott 23 fős keretébe, amivel a második legfiatalabb játékos lett aki képviselte Angliát Európa-bajnokságon, Wayne Rooney után.. 2012. május 26-án debütált az angol válogatottban a norvég válogatott elleni barátságos mérkőzésen.

A 23 esztendős válogatott futballista szerződése eredetileg jövő nyáron jár le az Arsenalnál, a mértékadó transfermarkt portál pedig a játékos piaci értékét 20 millió euróra taksálja.

Kép forrása: skysports.com

O.G.