Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Porto támadóját vinné a Newcastle! – lapértesülés

A Daily Star információi szerint a Rafael Benítez által irányított Newcastle United szeretné leigazolni a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primeira Liga) szereplő FC Porto kameruni válogatott támadóját, nevezetesen Vincent Aboubakar-t. 

FC  PORTO - AROUCA

A brit napilap úgy értesült, a Newcastle United színeiben folytathatja pályafutását Vincent Aboubakar. Bár állítólag a Rennes is komoly érdeklődést mutat iránt, viszont úgy fest, hogy az úgymond átigazolási harcot a Newcastle csapata nyeri meg. A hírek szerint a kameruni válogatott támadó 9 millió font ellenében érkezhet a “szarkákhoz”, a fizetése pedig évi 2,5 millió font lehet. 

Vincent Aboubakar 2014 nyara óta tartozik a Porto kötelékébe. Első szezonjában kiegészítő embernek számított a neves portugál csapatban, majd a következő idényben már alapemberré vált. A Porto színeiben minden frontot egybe véve 62 találkozón jutott szóhoz, melyek során 26 gólt szerzett. A 2016/2017-es kiírást pedig a Besiktasnál töltötte kölcsönben, a török gárdánál jól teljesített, hiszen 38 tétmérkőzésen 19 alkalommal volt eredményes. Jelenlegi állomáshelyéhez egyébként 2018-ig köti szerződés.