Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Haladás: Távozik a rutinos középpályás! – HIVATALOS

A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Szombathelyi Swietelsky-Haladás hivatalos honlapján számolt be arról, hogy távozik a csapat kötelékéből a rutinos középpályás, nevezetesen Iszlai Bence. 

179978_iszlai_bence

A 27 esztendős védekező középpályás nem fogadta el a Mészöly Géza által irányított Szombathelyi Swietelsky-Haladás két esztendőre szóló szerződéshosszabbítási ajánlatát – adta hírül a szombathelyi klub weboldala. Iszlai Bence kontraktusa június végén lejár, tehát ennek értelmében a rutinos labdarúgó ingyen távozhat a csapattól. 

A védekező középpályás iránt állítólag több élvonalbeli együttes is érdeklődik, a hírek szerint a Debrecen, a Vasas és az Újpest is szívesen a soraiban tudná a rutinos futballistát. Iszlai Bence 2008-ban került a Haladás kötelékébe, a felnőttek között a 2008/2009-es idény folyamán mutatkozhatott be Csertői Aurél jóvoltából, míg alapemberré a 2010/2011-es szezon végétől vált Aczél Zoltán kezei alatt. Iszlai Bence összesen 186 élvonalbeli mérkőzésen léphetett pályára a Haladás színeiben, melyek során 17 alkalommal volt eredményes illetve 11 gólpasszt osztott ki a társai között.